Fotbal

Juniorii lui Sorin Vintilescu, super victorie în play-off! Gorjenii au câștigat pe terenul liderului CSC Dumbrăvița, scor 1-0

Echipa de fotbal Juniori U17 a CSM Târgu Jiu a furnizat surpriza acestui weekend, după ce a câștigat, în deplasare, cu CSC Dumbrăvița, scor 1-0. Golul lui Eric Gângu a provocat prima înfrângere din acest sezon pentru echipa din Banat. Meciul a contat pentru etapa a 8-a din play-off. Juniorii lui Sorin Vintilescu sunt pe 4 în Seria a 7-a la doar 2 puncte de locul 3. ”Am reușit ce n-a reușit nicio echipă până acum, să batem Dumbrăvița. Am demonstrat că inima bate talentul, că ambiția bate valoarea. Sunt atât de mândru de acești băieți, îi felicit din toată inima”, ne-a declarat antrenorul juniorilor U17, Sorin Vintilescu.

Super victorie pentru juniorii lui Sorin Vintilescu, care s-au impus pe terenul liderului din Seria 7-a din play-off-ul Campionatului Național U17, CSC Dumbrăvița. La capătul unui duel intens, CSM Târgu Jiu a reușit să câștige, la limită, scor 1-0, pe terenul unei echipe cu un bilanț senzațional în acest sezon. Până la meciul de astăzi, echipa gazdă era neînvinsă în actuala ediție de campionat. Bănățenii aveau 16 victorii și un meci egal din 17 partide. Victoria este cu atât mai spectaculoasă, cu cât ea a fost obținută chiar pe terenul liderului, acolo unde nicio echipă nu a reușit să câștige. Deși au recunoscut că merg în Banat cu șansa a doua, gorjenii au jucat cu multă ambiție și au reușit să răstoarne calcule hârtiei. Juniorii lui Sorin Vintilescu au provocat prima înfrângere din acest sezon pentru echipa din Banat. Eric Gângu a marcat golul victoriei în minutul 28 și CSM Târgu Jiu a pus 3 puncte mari în clasamentul Seriei a 7-a. Gorjenii sunt pe 4 și s-au apropiat la doar 2 puncte de podium. Cu un antrenor tânăr și ambițios, cu o generație de copii mai mici decât majoritatea adversarilor din serie, dar talentați și ambițioși, echipa noastră, aflată la prima sa ediție în campionatul U17, a demonstrat că are un cuvânt greu de spus, iar rezulattul de astăzi, dar și celelalte din actualul sezon, au demonstrat acest lucru. 

Sorin Vintilescu, antrenor U17 CSM Târgu Jiu: ”Am reușit ce n-a reușit nicio echipă până acum, să batem Dumbrăvița. Am demonstrat că inima bate talentul, că ambiția bate valoarea. Sunt atât de mândru de acești băieți, îi felicit din toată inima. Tot campionatul s-au luptat cu copii mai mari ca ei, dar au reușit jocuri și rezultate bune, iar azi au așezat cireașa pe tort”.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Răzvan Manolache, Ionuț Buță, Luis Pilea, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea, Silviu Ilinca, Raul Rusu, Eduard Constantinescu. Antrenor: Sorin Vintilescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U17
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 8
TIMIȘOARA, BAZA SPORTIVĂ GALAXY 
DUMINICĂ, 7 APRILIE 2024, ORA 14.00
CSC DUMBRĂVIȚA – CSM TÂRGU JIU 0-1(0-1)

Meci dificil în acest weekend și pentru Juniorii U19 CSM Târgu Jiu, care s-au deplasat la Caransebeș, pentru meciul cu liderul Seriei a 7-a din play-off-ul Campionatului Național U19. Un meci câștigat de echipa gazdă cu 2-0, la capătul unei partide în care CSM Târgu Jiu a avut 5 ocazii clare de gol. În plus, băieții lui Alin Poenaru și Florin Popete au fost superiori și la capitolul posesie. Gazdele au fost însă mai inspirate la finalizare și s-au impus cu 2-0. 

Alin Poenaru, antrenor U19 CSM Târgu Jiu: ”Noi cu ocaziile, ei cu golurile. Am avut posesie 80% și cel puțin 5 ocazii clare de gol, dar din păcate fotbalul se joacă pe goluri”.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Mihăiță Miculicean, Cosmin Detculescu, Albert Filip, Gheorghe Ciortan, Adrian Rasoveanu, Mario Țambu, Albert Cărămidaru, Mihnea Tutunaru, Ștefan Belea, Andrei Poenaru, Alexandru Lăpădat, Dragoș Blaj, Andrei Trancău, Silviu Ilinca, Mario Păunescu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U19
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 8
CARANSEBEȘ, STADION CFR
SÂMBĂTĂ, 6 APRILIE 2024, ORA 12.00
CSS CARANSEBEȘ – CSM TÂRGU JIU

Comment here