HandbalJuniori

Juniorii 3, înfrângere la limită. CSM Târgu Jiu – CSM Progresul Băileşti 26-27 / Galerie FOTO

Echipa de handbal juniori 3 a CSM Târgu Jiu a pierdut, la limită, partida cu CSM Progresul Băileşti, scor 26-27,cu un gol primit în ultima secundă de joc La pauză, băieţii lui Vali Popescu conduceau pe tabelă cu 15-11. Meciul a contat pentru etapa a-3-a din Seria F a Campionatului Naţional rezervat juniorilor 3. 

La capătul unui meci extrem de spectaculos, juniorii 3 de la CSM Târgu Jiu au cedat în faţa liderului din Seria F, Progresul Băileşti. După derularea scorului, meciul a fost unul dominat în cea mai mare parte a sa de formaţia gorjeană, care a condus în mai multe rânduri şi la 6 goluri diferenţă pe tabela de marcaj. Finalul de meci a fost gestionat un pic mai bine de echipa oaspete, care a marcat golul victoriei în ultima secundă de joc. Înfrângere nemeritată pentru tinerii handbaliştii de la CSM Târgu Jiu, care au arătat însă în acest meci un joc foarte bun, în viteză, combinativ, iar în multe momente ale partidei, cu mult peste nivelul liderului seriei, Progresul Băileşti. Doar finalul de meci mai puţin reuşit al gorjenilor a dus la victoria celor de la Băileşti. Antrenorul Vali Popescu şi-a felicitat jucătorii şi s-a declarat mulţumit de evoluţia lor din această partidă.

Vali Popescu, antrenor Juniori 3 CSM Târgu Jiu: ”Am reuşit să facem un meci bun, vreau să-i felicit pe copii pentru modul cum au abordat meciul, pentru efortul depus, am condus aproape tot meciul, dar din păcate nu am gestionat finalul de joc aşa cum trebuia. Cu puţină atenţie puteam să câştigăm. Eu sunt foarte mulţumit de cum au jucat băieţii”.

Campionatul Național Juniori 3
Ediția 2022-2023
Seria F / Etapa 3
Sâmbătă 15.10.2022 / Ora 13.30
Sala Sporturilor din Târgu Jiu
CSM Târgu Jiu – CSM Progresul Băilești 26-27(15-11)

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Darius Beuran, Mario Stancu 8g, Yanis Penescu, Andrei Mornea, David Bîrlete 2g, Ştefan Stănoiu, David Ularu, David Honcioiu 2g, Vlad Manda, Luca Hortopan 5g, Andrei Anuţoiu 3g, Vlad Călinoiu 3g, Robert Guran, Cătălin Popescu 3g. Antrenor: Vali Popescu.

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu va evolua în deplasare, pe 5 noiembrie, pe terenul echipei CSS Caracal.

Comment here