FotbalJuniori

Fotbal / O nouă etapă la Juniori D și Juniori E / CSM Târgu Jiu2 vs Minerul Motru / Florin Popete: ”Băieţii noştri nu au jucat rău. Cu timpul sperăm să creștem valoric și automat să apară și rezultatele”

Sâmbătă, 15 octombrie, echipele de Juniori D Grupa 2010-2011 și Juniori E Grupa 2012-2013 ale CSM Târgu Jiu s-au confruntat, pe teren propriu, cu grupele similare de la Minerul Motru. 

Juniorii D și E de la CSM Târgu Jiu2, pregătiți de Florin Popete, Adi Popescu și Cătălin Trofin, au disputat o nouă etapă în campionatele în care sunt angrenate. Terenul sintetic din Complexul Sportiv din Târgu Jiu a găzduit cele două partide. Pe o vreme bună pentru fotbal, primii care s-au confruntat au fost juniorii D, de la ora 10.00, iar apoi a fost rândul juniorilor E, de la ora 12.00. Susţinuţi de pe margine de părinţi şi îndrumaţi permanent de antrenorii lor, cei mici s-au bucurat din nou de fotbal, bucuroşi că pot practica sportul favorit.

Florin Popete, antrenor Juniori CSM Târgu Jiu: ”Așa cum am spus şi înainte de cele două partide, știam că întâlnim două echipe bune ale campionatului și am vrut să vedem la lucru ambele echipe. Băieţii noştri nu au jucat rău, diferenţa s-a făcut însă la capitolul fizic, dar şi la cel tehnic, la care echipa din Motru a stat un pic mai bine. Cred că juniorii nostri, cu un pic de atitudine şi ceva mai mult angajament, ar fi putut obţine mai mult din aceste meciuri. Pentru a câștiga un meci este nevoie de atitudine și de angajament, dar cu timpul sperăm să creștem valoric și automat să apară și rezultatele”.

CSM Târgu Jiu Juniori D, Grupa 2010: Iulian Sârbu, Darius Peagu, David Feroiu, Ianis Miuț, Mihai Marcu, Patrick Drugea, Alexandru Bibanu, Gabriel Truță, Ianis Sandu, David Guran, David State, Eduard Vlădaia, Andrei Dănescu, Raul Burlan, Popescu Dabelea Daria, Rareș Orzan, Luca Stanciu, Alexandru Urechescu, Sergiu Vlădescu, Ștefan CăldăraruAntrenori: Florin Popete şi Cătălin Trofin.

 

CSM Târgu Jiu2, Juniori E Grupa 2012-2013: Darius Iordache, Bogdan Catană, Eduard Belgiu, Patrick Ularu, Fabian Dănescu, Dragoş Bunea, Ianis Cocheci, Ștefan Găman, Alexandru Militaru, David Buzuloiu, Ionuț Ciobescu, Ioan Dănău, Flavius Ceaușu, Vlad DobranAntrenori: Florin Popete şi Adrian Popescu.

Comment here