HandbalJuniori

Juniori 4 Masculin / CSM Târgu Jiu a terminat pe locul 3 turneul de la Caracal și s-a CALIFICAT la Turneul Semifinal / Competiția se va desfășura la Târgu Jiu pe 19 și 20 iunie

Tinerii handbaliști ai echipei de juniori 4 a CSM Târgu Jiu au opcupat locul 3 la finalul turneului regional de la Caracal și s-au calificat la Turneul Semifinal, turneu care se va disputa la Târgu Jiu în perioada 19-20 iunie 2021.

„Fericire și o bucurie de nedescris”, așa a descris antrenorul Valentin Popescu starea de spirit a echipei de juniori 4 a CSM Târgu Jiu după calificarea la Turneul Semifinal din Campionatul Național rezervat juniorilor 4. Echipa pregătită de Valentin Popescu a evoluat la finalul săptămânii trecute la Caracal, în cadrul turneului regional, în compania formațiilor CSS Severin, ACS Băileşti, LPS Târgu Jiu şi CSS Caracal.

Iată și rezultatele înregistrate de echipa antrenată de Valentin Popescu.

Sâmbătă, 12 iunie,
Ora 12:30 CSM Târgu Jiu – CSS Severin 20-18
Ora 19:15 CSM Târgu Jiu – ACS Băileşti 15-40
Duminică, 13 iunie

Ora 10:30 CSM Târgu Jiu – LPS Târgu Jiu 21-25
Ora 16:30 CSM Târgu Jiu – CSS Caracal
19-17

Valentin Popescuantrenor Grupa de Juniori 4 a CSM Târgu Jiu: „A fost un turneu greu, cu 4 jocuri în două zile, dar benefic pentru copii, pentru că la astfel de turnee capătă încredere și acumulează experiență. Jocurile și punctele câștigate sunt un bonus pentru ei. Este foarte plăcut să le vezi bucuria după câștigarea unui joc sau a unor puncte. Iar la finalul turneului a fost o fericire și o bucurie de nedescris pentru că au reușit și calificarea la Turneul Semifinal. Acum au șansa să acumuleze și experiența unui turneu semifinal”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Dario Bălan, Mihai Ularu, David Honcioiu, Ion Vlad Călinoiu, Luca Vlad Hortopan, Andrei Vlad Mezdrea, Vlad Manda, David Bîrlete, Andrei Anuţoiu, Andrei Mornea, Mario Stancu, Gabriel Buşă, Cătălin Popescu, Mihai Cîrstea. Antrenor: Vali Popescu.

Juniorii 4 ai CSM Târgu Jiu au șansa de a evolua pe teren propriu în cadrul Turneul Semifinal, care va fi găzduit de orașul Târgu Jiu, în perioada 19-20 iunie 2021. La acest turneu vor participa: CSM Progresul Băilești, CSS Severin, CSC Moșnița Nouă, ACS HC Beldiman, CS Victoria Nădlac, CS Ghiroc Chișoda, LPS Târgu Jiu și CSM Târgu Jiu.

Cele 8 echipe vor fi împărțite în două grupe. Primele două echipe din fiecare grupă vor merge la Turneul Final.

Comment here