JunioriLupte

DEBUT în competiţiile oficiale pentru juniorii secţiei de lupte a CSM Târgu Jiu / Nicolae Curcă şi Yanis Peciuc, pregătiţi de Mădălin Gorjanu, participă la CN de Lupte pe plajă-juniori 4

Debut în competiţiile oficiale pentru cei mai tineri luptători ai secţiei de lupte a CSM Târgu Jiu. Doi dintre sportivii pregătiţi de antrenorul Mădălin Gorjanu, Nicolae Curcă şi Yanis Peciuc, vor lupta, în premieră, pentru CSM Târgu Jiu la finalele Campionatului Naţional de Lupte pe plajă juniori 4. Competiţia este organizată de Federaţia Română de Lupte şi va avea loc în perioada 16-20 iunie, la Costineşti.

După câteva luni de antrenament a venit şi momentul mult aşteptat pentru micuţii luptători de la CSM Târgu Jiu. Doi dintre sportivii clubului vor concura, în premieră, într-o competiţie oficială, pentru clubul gorjean. Cei doi sportivi, Nicolae Curcă şi Yanis Peciuc, vor intra în concursul rezervat juniorilor 4, la categoria de vârstă 11-13 ani. Nicolae Curcă va lupta la categoria 50 de kg, în timp ce Yanis Peciuc va concura la categoria 35 de kg. Este practic prima generaţie de luptători produsă de CSM Târgu Jiu sub îndrumarea antrenorului Mădălin Gorjanu.

Mădălin Gorjanu, antrenor secţia de lupte a CSM Târgu Jiu: „Mă bucură faptul că CSM Târgu Jiu, putem spune, debutează cu juniorii în competiţiile oficiale. Este prima lor competiţie oficială ca sportivi ai CSM Târgu Jiu. Este o competiţie de lupte pe plajă, cu aptitundini specifice luptelor şi sunt sigur că va fi o bucurie pentru cei mici! Bineînţeles că un rezultat bun ar fi senzaţional, dar principalul obiectiv este ca ei să intre în competiţiile oficiale, să aibă meciuri oficiale şi să se bucure de aceste întreceri la malul mării”.

Comment here