HandbalJuniori

Junioarele 3, învinse de liderul Seriei J. CSS Petroșani – CSM Târgu Jiu 36-27

Duminică, 13 noiembrie, echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu, antrenată de Radu Costel, a pierdut, în deplasare, duleul cu liderul Seriei J, CSS Petroșani. Echipa gazdă s-a impus cu scorul de 36-27, la pauză 19-11. Meciul a contat pentru etapa a-5-a din Campionatul Național Junioare 3, Seria J.

În încercarea de a se adapta la o sală friguroasă, semn că la Petroșani criza energetică își spune din plin cuvântul, echipa pregătită de Radu Costel și-a găsit cu greu cadența în partida cu echipa de pe primul loc. La revenirea pe parchet, după o pauză destul de lungă, dar și cu câteva absențe în lot, handbalistele de la Târgu Jiu au început mai greu partida și în prima parte au cedat inițiativa echipei din Petroșani, care a intrat la vestiare cu un avantaj consistent, 19-11. În partea a doua a jocului, gorjencele au arătat mult mai bine, au echilibrat partida, dar nu au putut reduce diferența de pe tabelă. S-a terminat 36-27 pentru gazde, într-un meci în care de la CSM Târgu Jiu au excelat Beatrice Popescu și Ana Maria Bîrlete, fiecare cu câte 8 goluri marcate.

Pentru antrenorul Radu Costel, obiectivul principal până la finalul primei părți a campionatului, rămâne clasarea pe podiumul Seriei J, pentru a putea accede în fazele superioare ale competiției.

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3:”Rezultatul nu arată prea bine pentru noi. Pe fondul unei săli de sport deloc încalzită, fetele au avut dificultăți în prindere și pasare, dar și la aruncările la poartă. O victorie meritată a echipei gazdă, pe care nu am reușit să o surpindem cu lucrurile exersate la antrenament. Ne canalizăm eforturile pentru rămânerea pe podium, lucru ce ne va duce în faza următoare a campionatului. Urmează jocul de la Novaci, în care vom încerca să ne restabilim traseele pierdute în perioada de pauză competițională”.

CSM Târgu Jiu Junioare 3: Teodora Ruşeţ, Andrada Văduva, Ana Maria Bîrlete 8g, Cleopatra Pîslaru 3g, Raisa Pagnejer 2g, Dana Țoțan, Ştefania Chimerel, Beatrice Popescu 8g, Ștefania Ciobanu, Diana Ștefu, Maria Cojocaru, Anastasia Găvănescu 2g, Elena Bușe 4g, Carla Logăscu,  Alexandra Popescu. Antrenor: Radu Costel.

JUNIOARE 3
Campionatul Naţional Junioare 3
Petroşani, Sala Sporturilor
Seria J, Etapa 5
Duminică, 13.11.2022, Ora 11.00
CSS Petroşani – CSM Târgu Jiu 36-27(19-11)

Etapa viitoare, în runda cu numărul 6, CSM Târgu Jiu are programat un nou meci în deplasare, cu CS Novaci. Meciul este programat pentru duminică, 20 noiembrie. Meciul de la Novaci este programat de la ora 12.00, în sala de sport a Liceului Teoretic Novaci.

Comment here