FotbalJuniori

Duminică, 13 noiembrie, CSM Târgu Jiu2 Juniori D a pierdut duelul cu LPS Târgu Jiu

Etapa a-11-a din cadrul campionatului județean rezervat juniorilor D a programat o nouă confruntare pentru grupa CSM Târgu Jiu2. Grupa de 2010, pregătită de Florin Popete şi Cătălin Trofin, a pierdut în fața celor de la LPS Târgu Jiu. Partida s-a jucat duminică, 13 noiembrie, de la ora 09.00, pe terenul sintetic din Complexul Sportiv. 

Florin Popete anticipa o confruntare dificilă pentru elevii săi în compania unei echipe cu jucători care evoluează împreună la nivel juvenil de mai mulți ani, iar acest lucru s-a simțit în teren, mai ales în partea a doua a confruntării. Jumătate de meci Juniorii D au fost egalii celor de la LPS. Pe fondul unei ușoare căderi fizice, LPS s-a impus în cele din urmă. Radu David a marcat pentru CSM Târgu Jiu.

În ciuda înfrângerii din această etapă, Florin Popete s-a declarat mulțumit de evoluția băieților săi și de atitudinea pe care au avut-o pe parcursul meciului.

Florin Popete, antrenor CSM Târgu Jiu2 Juniori D:”Am întâlnit o echipă foarte bună cu jucători care evoluează de mult timp împreună și acest lucru s-a văzut în teren, în relațiile de joc. Jumătate din joc am făcut față cu brio, scorul fiind 1-1, dar după aceea cred că am căzut și fizic și nu am mai putut pune probleme adversarilor. În mare parte sunt mulțumit de joc, dar se poate și mai bine. Felicitări copiilor pentru atitudinea de care au dat dovadă”.

JUNIORI D
Târgu Jiu, Complex Sportiv, Teren sintetic
Duminică, 13.11.2022, Ora 09.00
LPS Târgu Jiu – CSM Târgu Jiu2

CSM Târgu Jiu2 Juniori D, Grupa 2010: Iulian Sârbu, Ianis Miuţ, David Feroiu, Radu David, Darius Peagu, Andrei Dănescu, Ianis Sandu, Dragoş Mărăşescu, Robert Bibanu, Mihai Marcu, Luca Stanciu, David Mocescu, Tudor Manasia, Vlad Popescu, Vlad Fometescu, Gabriel Truţă, Alin Brânzan, Silviu Vlădulescu, Patrick Drugea. Antrenori: Florin Popete şi Cătălin Trofin.

 

 

Comment here