HandbalJuniori

Junioarele 2, victorie la Sebeş şi CSM Târgu Jiu este tot mai aproape de Turneul Semifinal / LPS Fl. Fleşeriu Sebeş – CSM Târgu Jiu 31-32

Echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu a câştigat, la limită, confruntarea cu LPS Fl. Fleşeriu Sebeş, scor 32-31. Meciul a contat pentru etapa a-5-a din Seria E a Campionatului Naţional rezervat junioarelor 2. După această victorie, CSM Târgu Jiu, echipa pregătită de Andrei Enache, rămâne pe podium, pe locul 3 al clasamentului şi a făcut un pas important către Turneul Semifinal.

Tinerele handbaliste pregătite de Andrei Enache au început bine meciul cu formaţia din Sebeş şi au trecut imediat la cârma jocului. Prima repriză a fost una destul de echilibrată, dar cu un plus pentru formaţia gorjeană. Acest plus în dreptul echipei lui Andrei Enache s-a concretizat şi pe tabela de marcaj. Astfel, gorjencele au terminat în avantaj prima parte a meciului, scor 16-14. 

Repriza secundă s-a desfăşurat pe aceleaşi coordonate, de această dată cu un plus pentru echipa gazdă care a încercat să revină la conducere, dar CSM Târgu Jiu a gestionat mai bine finalul de meci şi a plecat cu o victorie de la Sebeş, scor final 32-31 pentru CSM Târgu Jiu. Daria Iordache a fost cea mai bună jucătoare a CSM Târgu Jiu, cu 10 goluri marcate.

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 2: „A fost un meci destul de complicat, fară un ritm prea bun, iar acest lucru se datorează pauzelor lungi de la un meci la altul. A trebuit să ne adaptăm unui stil de joc încâlcit, iar asta s-a vazut pe parcursul meciului. Până la urmă am reuşit să ne atingem obiectivul şi să câştigăm acest meci, iar asta ne asigură în mare parte calificarea la turneul semifinal”.

A fost ultima confruntare a junioarelor 2 din acest an. Următoarea partidă este programată în 23 ianuarie 2022, atunci când CSM Târgu Jiu va evolua, tot în deplasare, pe terenul echipei CSS Hunedoara.

CSM Târgu Jiu: Dumitru Daria, Raluca Chiriac 6g, Daria Iordache 10g, Karina Băluţă, Luiza Cruceru 1g, Alesia Cişmaşu 5g, Sonia Motoc, Ioana Procopie, Alexandra Vieru 6g, Ramona Popescu 3g, Bianca Buşe 1g, Denisa Banţa, Alexandra Popescu, Beatrice Popescu. Antrenor: Andrei Enache.

Campionatul Național Junioare 2
Seria E – Etapa 5
Joi, 18 noiembrie 2021 Ora 13.30
LPS FL. Fleseriu Sebeș – CSM Târgu Jiu 31-32 (14-16, 17-16)

Comment here