Handbal

Junioare 3 Seria E Feminin / Etapa a-21-a / LPS Slatina – CSM Târgu Jiu / Andrei Enache: Mergem să abordăm la victorie meciul pentru a continua seria partidelor bune din partea a doua a campionatului

Echipa de handbal feminin junioare 3 a clubului CSM Târgu Jiu va disputa duminică, 1 martie, de la ora 11.00, ultimul meci din prima parte a competiţiei. Junioarele se deplasează la echipa de pe locul doi, LPS Slatina, pentru meciul din etapa a-21-a din Seria E a Campionatului Naţional de Junioare 3.

Formaţia antrenată de Andrei Enache a obţinut biletele pentru următoarea fază a competiţiei după victoria superbă obţinută în faţa liderului seriei, Chimia Râmnicu Vâlcea.

Chiar dacă au deja rezolvată ecuaţia calificării, elevele lui Andrei Enache vor trata serios duelul cu LPS Slatina.

„Mergem să abordăm la victorie meciul pentru a continua seria partidelor bune din partea a doua a campionatului. Fetele trebuie să conştientizeze faptul că trebuie să abordeze fiecare meci la victorie, cu o atitudine pozitivă, agresivă, în sensul bun al cuvântului, pentru că până la urmă asta a făcut diferenţa în cele mai multe meciuri, atitudinea pe care au arătat-o în teren. În acelaşi timp, în acest meci, îmi doresc ca jucătoarele care nu au avut parte de foarte multe minute, să aibă şansa să joace, să demonstreze şi cele care au jucat mai puţin, pentru că muncesc zi de zi şi merită să aibă mai multe minute. Sunt convins că nu se va vedea diferenţa între cele care au jucat mai mult şi cele care au prins mai puţine minute. Mă bucur că fetele au realizat în ultimul timp că se pot lupta de la egal la egal cu orice adversar de la categoria lor de vârstă. Consider că au progresat, iar acest lucru s-a văzut în rezultatele din ultima vreme”, a declarat antrenorul Andrei Enache.

CSM Târgu Jiu mai are de disputat un singur meci în prima parte a competiţiei, la Slatina. CSM va sta în ultima etapă.

Comment here