HandbalJuniori

Începe returul! CSM Târgu Jiu Juniori 3, locul 2 în Seria F, meci pe teren propriu cu ultima clasată. CSM Târgu Jiu – CSS Râmnicu Vâlcea(sâmbătă, 10.12, ora 13.30)

Sâmbătă, 10 decembrie, Juniorii 3 CSM Târgu Jiu încep returul în Seria F a Campionatului Național, cu un meci pe teren propriu. Echipa pregătită de Vali Popescu va juca cu CSS Râmnicu Vâlcea. Meciul contează pentru etapa a-6-a și este ultimul din acest pentru juniorii 3. Partida va începe la ora 13.30.

Juniorii 3 încep returul din Seria F de pe locul 2 și țintesc a treia victorie consecutivă. Tinerii handbaliști gorjeni au tras tare la antrenamente în ultimele zile și sunt hotărâți să încheie anul cu o victorie. Băieții lui Vali Popescu pornesc ca favoriți în confruntarea cu ultima clasată, CSS Râmnicu Vâlcea. Antrenorul gorjean se folosește de această partidă pentru a da mai multe minute și jucătorilor care au evoluat mai puțin pe parcursul turului de campionat.

”Sper să terminăm acest an cu o victorie. În acest meci vor juca mai mult și jucătorii care au avut mai puține minute jucate în acest tur de campionat”, a declarat antrenorul juniorilor 3, Vali Popescu.

CSM Târgu Jiu Juniori 3: Vlad Mezdrea, Darius Beuran, Mario Stancu, Yanis Penescu, Dario Bălan, Andrei Mornea, David Bîrlete, Ștefan Stănoiu Cazacu, David Ularu, David Honcioiu, Luca Hortopan, Andrei Anuțoiu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Mihnea Ciobanu, Cătălin Popescu. Antrenor: Vali Popescu. 

JUNIORI 3
Campionatul Naţional Juniori 3
Târgu Jiu, Sala Sporturilor
Seria F, Etapa 6
Sâmbătă, 10.12.2022, Ora 13.30
CSM Târgu Jiu – CSS Râmnicu Vâlcea

 

Comment here