Handbal

Handbalistele CSM Târgu Jiu, două partide de verificare cu Măgura Cisnădie (13-14 august)

CSM Târgu Jiu se va deplasa la finalul acestei săptămâni la Cisnădie, acolo unde va disputa două partide de verificare cu Măgura Cisnădie. Prima partidă din dubla cu Măgura se va disputa sâmbătă, 13 august, de la ora 17.00, iar cea de a doua partidă se va disputa duminică, 14 august, de la ora 11.00.

În micuţul oraş sibian, dar care are o echipă foarte puternică în Liga Florilor, handbalistele pregătite de Liviu Andrieş şi Andrei Enache vor avea parte de alte două teste utile, în compania formaţiei gazdă, Măgura Cisnădie, grupare care a terminat pe locul 4 ediţia 2021-2022 din Liga Florilor şi va reprezenta România în cupele europene. Pentru Liviu Andrieş şi statff-ul său tehnic, dubla cu Măgura Cisnădie, venită cu două săptămâni înainte de debutul în Liga Florilor, este o nouă oportunitate de omogenizare a relaţiilor de joc, chiar şi în condiţiile în care unele dintre jucătoare ar putea lipsi din dubla cu Cisnădie, din cauza unor uşoare accidentări. Liviu Andrieş a dat asigurări că nu sunt însă probleme grave, iar jucătoarele vor fi apte în zilele următoare şi îşi vor relua antrenamentele. 

Liviu Andrieş, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Două jocuri de pregătire foarte tari, în compania unei echipe foarte bune, care a terminat pe locul 4 sezonul trecut. Vr fi două meciuri utile în care vom pune accent în continuare pe consolidarea și perfecționare relațiilor de joc, atât în apărare, cât și în atac. Din păcate, avem ceva probleme de lot, dar nu grave. S-ar putea să nu ne putem baza pe unele jucătoare la aceste două jocuri”.

 

Comment here