Handbal

Handbal Feminin Junioare 3 / Sâmbătă, 11 decembrie, ora 16.30, meci important pentru echipa pregătită de Radu Costel / HC FEFS Craiova – CSM Târgu Jiu

Meci extrem de important pentru echipa de handbal junioare 3 a CSM Târgu Jiu. Handbalistele pregătite de Radu Costel vor să termine anul pe podiumul Seriei G din Campionatul Național rezervat junioarelor 3. Pentru asta, CSM Târgu Jiu, care ocupă locul 3, trebuie să scoată cât mai multe puncte din confruntarea cu HC FEFS Craiova, ocupanta locului 4 în clasament. Meciul, care contează pentru etapa a-9-a din Seria G, este programat pentru sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 16.30, în Sala „Ion Constantinescu” din Craiova.

Pentru junioarele 3 este ultimul meci din acest an. Gorjencele vor să încheie anul cu o victorie pe terenul echipei HC FEFS Craiova pentru a se menține pe podiumul Seriei G. Vor avea însă parte de un meci dificil pe terenul unei alte pretendente la un loc pe podium, HC FEFS Craiova. Pentru a rămâne pe podium și după această etapă, Radu Costel le cere elevelor sale o mobilizare exemplară pentru ultima partidă a anului.

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu J3: „Scopul nostru, ca și până acum, este victoria. Încercăm să scoatem cât mai multe puncte din cele trei reprize și, de ce nu, victoria în această dispută. Va fi un joc destul de dificil. Sper ca fetele să rămână concentrate și, în urma unei mobilizări exemplare, să învingem, pentru a beneficia de o vacanță fără grija pierderii podiumului seriei G. Tot lotul este apt și cum echipa câștigătoare, cea de la ultimul meci, cu HCM Craiova, nu se schimbă, ne vom prezenta la Craiova cu aceeași formulă”. 

LOT CSM TÂRGU JIU: Vanesa Podarița, Catrinel Aniniș, Andreea Mindoiu, Raluca Chiriac, Alesia Cismașu, Alina Burlan, Maria Cîrciumariu, Alexandra Popescu, Beatrice Popescu, Ștefania Bușe, Cătălina Ungureanu, Ana Bîrlete, Diana Ștefu, Cleopatra Pîslaru. Antrenor: Radu Costel.

Campionatul Național Junioare 3
Sâmbătă – 11.12. 2021 / Seria G – Etapa 9  
Sala „Ion Constantinescu” din Craiova
Ora 16.30  HC FEFS Craiova – CSM Târgu Jiu 

Comment here