BaschetȘtiri

LNBM, Etapa 11, Duminică, 12 decembrie, ora 18.00, LIVE FRBTV / FC Argeș Pitești – CSM Târgu Jiu / Jordanco Davitkov: „Ar fi ideal să ne continuăm seria de victorii”

CSM Târgu Jiu își continuă, la finalul acestei săptămâni, seria meciurilor din Liga Națională. Baschetbaliștii grupării gorjene se vor deplasa la Pitești, pentru meciul cu FC Argeș Pitești. Meciul din Trivale contează pentru etapa 11-a a LNBM și este programat pentru duminică, 12 decembrie, de la ora 18.00. 

Deplasare extrem de dificilă pentru baschetbaliștii pregătiți de Jordanco Davitkov la finalul acestei săptămâni. CSM Târgu Jiu va întâlni FC Argeș Pitești, una dintre echipele puternice de pe prima scenă a baschetului românesc, o grupare cu pretenții mari și în acest sezon al Ligii Naționale. Gorjenii traversează o perioadă bună în campionat și chiar dacă întâlnesc ocupanta locului 3 în clasament la această oră, vor să își continue seria victoriilor din Liga Națională. Davitkov speră ca jucătorii săi să confirme și în acest meci forma bună pe care o traversează.

Jordanco Davitkov, antrenor CSM Târgu Jiu: „Suntem într-o formă bună și am avut o serie excelentă în campionat, dar acum vom avea o confrunatre cu o echipă foarte bună din Liga Națională, așa cum este Pitești. Noi vom încerca să dăm ce avem mai bun și la final vom vedea dacă este de ajuns pentru a câștiga sau nu partida. Sper să facem un meci bun din punct de vedere defensiv, dar ne trebuie și multă luciditate în atac, asta pentru a avea o șansă în plus pentru victorie. Dar cel mai important este să dăm 100% pe teren, iar la final vom vedea ce am realizat. Ar fi ideal să ne continuăm seria de victorii”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
Duminică – 12.12. 2021
Sala Sporturilor Trivale din Pitești
Etapa 11 / LIVE FRBTV

Ora 18.00 FC Argeș Pitești – CSM Târgu Jiu 

Comment here