Handbal

Handbal Feminin / CUPA CSM TÂRGU JIU / Turneu amical, 14-16 ianuarie / PROGRAM MECIURI și REGULI ACCES

Final de săptămână plin pentru echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu. Secția de handbal a clubului nostru va organiza la finalul acestei săptămâni un turneul amical la care au fost invitate să participe alte trei echipe din Divizia A: CNE Râmnicu Vâlcea, CSM Slobozia și CS Activ Prahova Ploiești. Meciurile găzduite de Sala Sporturilor se vor disputa în perioada 14-16 ianuarie, iar accesul spectatorilor la toate partidele din cadrul turneului este gratuit, dar se va face în anumite condiții.

UPDATE: Echipa CSM București 2 nu mai poate participa la CUPA CSM TÂRGU JIU din cauza cazurilor de COVID-19 înregistrate la nivelul lotului. În locul echipei bucureștene la turneul amical de la Târgu Jiu vine CNE Râmnicu Vâlcea.

După o perioadă mai lungă de antrenamente, cei doi antrenori ai echipei, Liviu Andrieș și Andrei Enache, au ocazia să facă ultimele reglaje în jocul echipei înaintea reluării meciurilor din Seria B a Diviziei A, acolo unde gruparea gorjeană este angrenată în lupta pentru promovare în Liga Florilor. Primul adversar al formației noastre este CNE Râmnicu Vâlcea. Partida este programată vineri, de la ora 17.00. Meciul cu CSM Slobozia se dispută sâmbătă, de la ora 19.00, iar ultima partidă jucată de echipa pregătită de Liviu Andrieș va avea loc duminică, de la ora 13.00. 

Dan Ilieș, expert sportiv, coordonator secția de handbal a CSM Târgu Jiu: „Un turneu foarte puternic, la care participă echipe cu tradiție în handbal. Vor fi trei  jocuri foarte puternice în care urmărim diferite formule de joc și pregătim returul de campionat. Este ultimul test pentru a ne da seama unde sunt fetele, dar și pentru a vedea unde mai trebuie să lucrăm. Îi așteptăm pe spectatori să vină să ne susțină”.

CSM Târgu Jiu va relua seria meciurilor oficiale, pe 23 ianuarie, atunci când elevele lui Liviu Andrieș vor juca pe teren propriu cu CSU Universitatea de Vest Timișoara.

Nu doar senioarele au programate meciuri în acest weekend. Și junioarele 2 vor disputa două partide amicale, tot în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Elevele lui Andrei Enache vor juca sâmbătă cu CSM Slatina și duminică cu CSS Severin. 

REGULI ACCES 

Accesul spectatorilor la toate meciurile din cadrul turneului este GRATUIT și se va face conform hotărârii CNSU Nr. 112 din 07.12.2021, respectând următoarele aspecte:
1. „Organizarea și desfășurarea competițiilor sportive pe teritoriul României, în spații închise sau deschise, poate fi realizată, doar în intervalul orar 5,00-22,00, cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane și purtarea măștii de protecție”.
2. Participarea este permisă doar pentru:
– persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

 

Comment here