BaschetJuniori

Grupa U14 Masculin a CSM Târgu Jiu merge la București pentru meciurile din Turneul 1 din Grupa 3-GVB(Grupa Valorică B). PROGRAM

Și baschetbaliștii U14 au turneu în acest weekend. Dacă fetele se deplasează la Alexandria, Grupa U14 CSM Târgu Jiu merge la București pentru meciurile din Turneul 1 din Grupa 3-GVB(Grupa Valorică B). Băieții lui Răzvan Bratoloveanu se vor lupta în Faza a-III-a a Campionatului Național pentru o clasare cât mai bună între primele 24 de echipe din țără la acest nivel juvenil. Pe 28 și 29 ianuarie, în Sala Colegiului Național ”Iulia Hașdeu” din București, tinerii baschetbaliști gorjeni se vor confrunta cu SCM OHMA Timișoara, Isports Ploiești și Dan Dacian București. ”Mergem la București cu gândul de a ne lupta din prima până în ultima secundă, încercând să obținem maximum din fiecare meci”, a prefațat antrenorul Răzvan Bratoloveanu, meciurile turneului de la București. 

După comportarea foarte bună din faza precedentă a campionatului, baschetbaliștii gorjeni au acces în Faza a-III-a, unde se vor lupta pentru o clasare cât mai bună în primele 24 de echipe din țară. Grupa U14 Masculin a CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 3-GVB, alături de SCM OHMA Timișoara, Isports Ploiești, Dan Dacian Portocaliu București, ACS Zeiden Brașov și CSM Constanța. Băieții lui Bratoloveanu au tras tare la antrenamentele premergătoare turneului.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor Grupa U14 Masculin CSM Târgu Jiu: ”În urma rezultatelor destul de bune pe care le-am obținut în faza a doua de calificare am reușit să intrăm în primele 24 de echipe din cele 44 înscrise la startul Campionatului Național U14. În turneul de la București vom avea parte de trei meciuri cu adversari foarte valoroși, și aici amintesc în primul rând echipa gazdă, Dan Dacian București, dar și pe celelalte două echipe, care vin din centre cu tradiție la nivel național, Timișoara și Ploiești. Ca de fiecare dată, noi mergem cu gândul de a performa cât putem de bine ca și echipă, iar fiecare sportiv să dea maxim. Este un bun prilej să ne formăm o idee asupra nivelului la care suntem. Băieții au înteles deja că trebuie să înceapă să se comporte ca niște profesioniști, chiar dacă au încă o vârstă fragedă. I-am văzut foarte motivați și determinați la antrenamente, așa că mergem la București cu gândul de a ne lupta din prima până în ultima secundă, încercând să obținem maximum din fiecare meci”.

CSM Târgu Jiu: Lucian Toma, Bogdan Calotă, Radu Popescu, Luca Pop-Manta, Răzvan Simionescu, Gabriel Tismănaru, Vlad Rădulea, Vladimir Gugea, Rareș Sgondea, Vlad Plăstoi, Patrick Negru, Marian Sprâncenatu. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

Campionatul Național U14
București, 28-29 ianuarie 2023
Sala Sport CN ”Iulia Hașdeu”

FAZA 3 / Grupa 3 GVB / Turneu 1
Sâmbătă, 28.01.2023, Ora 11.00
CSM Târgu Jiu – CS SCM OHMA Timișoara
Sâmbătă, 28.01.2023, Ora 16.00
CSM Târgu Jiu – ACS Isports Ploiești
Duminică, 29.01.2023, Ora 11.00
CSM Târgu Jiu – Dan Dacian Portocaliu București

Comment here