BaschetJuniori

Grupa U14 Masculin a CSM Târgu Jiu a încheiat turneul de la Timișoara, unde a disputat meciurile din Turneul 2 din Grupa 3-GVB(Grupa Valorică B). REZULTATE

Baschetbaliștii Grupei U14 a CSM Târgu Jiu au încheiat Turneul 2 din Grupa 3-GVB(Grupa Valorică B), fără victorie. Echipa pregătită de Răzvan Bratoloveanu a cedat în fața grupărilor CSM Constanța, scor 48-63, și Zeiden Brașov, scor 45-65. ”Absențele importante din lot și-au spus cuvântul și nu am reușit să ne întoarcem cu nicio victorie din cele doua meciuri”, a declarat la finalul turneului de la Timișoara, antrenorul Răzvan Bratoloveanu.

Timp de două zile, pe 11 și 12 februarie, Sala Olimpia din Timișoara a fost gazda meciurilor din Grupa 3 GVB, turneu la care au luat parte CSM Târgu Jiu, SCM OHMA Timișoara, Isports Ploiești, Dan Dacian Portocaliu București, ACS Zeiden Brașov și CSM Constanța.

Pentru echipa antrenată de Răzvan Bratoloveanu se anunțau două meciuri dificile în Banat având în vedere că o serie de titulari nu au putut face deplasarea la turneul de pe Bega, din cauze medicale. Ghinionul s-a ținut scai de gorjeni și la Timișoara. Acolo, Răzvan Bratoloveanu a mai primit o lovitură. În primul meci, cu Constanța, unul din cei doi pivoți ai echipei s-a accidentat. Jucătorul gorjean nu a mai putut continua partida, fiind indisponibil si pentru meciul cu echipa din Brașov. În aceste condiții, gruparea gorjeană a cedat în ambele partide, dar a lăsat o impresie generală bună.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor Grupa U14 Masculin CSM Târgu Jiu: ”Din păcate, așa cum spuneam înainte de plecarea spre Timișoara, că vom avea probleme din cauza absențelor importante din lot, iată că acest lucru și-au spus cuvântul. Nu am reușit să ne întoarcem cu nicio victorie din cele două meciuri, iar ca ghinionul să fie complet, în primul meci s-a accidentat și unul din cei doi pivoți ai echipei, care nu a mai putut continua partida. El a absentat și în meciul doi, iar acest lucru s-a văzut în teren. Per total, cu o rotație scurtă pe bancă, nu am jucat deloc rău. Eu cred că jucătorii dacă își doreau mai mult și poate cu un plus de determinare puteau să obțină rezultate mai bune!”

CSM Târgu Jiu: Lucian Toma, Bogdan Calotă, Vlad Rădulea, Gabriel Tismănaru, Răzvan Simionescu, Rareș Sgondea, Vlad Plăstoi, Vladimir Gugea, Patrick Negru, Mihai Bunea. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

Campionatul Național U14
Timișoara, 11-12 februarie 2023
Sala Polivalentă Olimpia

Faza II-a / Grupa 3 GVB / Turneu 2
Sâmbătă, 11.02.2023, Ora 11.30
CSM Târgu Jiu – CSM Constanța 48-63
Duminică, 12.02.2023, Ora 11.00
CSM Târgu Jiu – ACS Zeiden Brașov 45-65

Comment here