Handbal

CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL A DEVENIT FUNCȚIONAL! Foști handbaliști de la Energia, antrenori la CSM

Clubul Sportiv Municipal Târgu-Jiu a devenit funcțional, au anunțat, marți, într-o conferință de presă, primarul Marcel Romanescu și directorul Robert Bălăeț.

Cei doi au apărut în fața jurnaliștilor alături de experții sportivi Dan Ilieș și Adrian Roșu. Primarul Marcel Romanescu a declarat că antrenorii CSM și-au început activitatea, fiind înscrise în campionatele naționale echipe de handbal și baschet.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu a anunțat că fost încheiat un parteneriat între CSM și LPS.

Robert Bălăeț, șeful Clubului Sportiv Municipal, a precizat că activitatea a intrat deja în linie dreaptă, prima competiție fiind la handbal, în luna septembrie.

Dan Ilieș și-a prezentat și un scurt raport de activitate pe ultima lună: una dintre reușite a fost înscrierea în Divizia A a echipei de handbal feminin. Ilieș a anunțat că foștii handbaliști ai Energiei, Andrei Enache, Adrian Eremia și Valentin Popescu au fot angajați ca antrenori în cadrul CSM.

Robert Bălăeț a mai spus că în campionatele naționale a fost înscrisă și o echipă de baschet seniori, Adrian Roșu anunțând că a început selecția de inclusiv pentru a forma grupe de juniori la baschet. Aici, competițiile vor începe în luna octombrie.

Comment here