Știri

Clubul Sportiv Municipal Târgu-Jiu a devenit funcțional

Clubul Sportiv Municipal Târgu-Jiu a devenit funcțional, au anunțat, marți, într-o conferință de presă, primarul Marcel Romanescu și directorul Robert Bălăeț.

Cei doi au apărut în fața jurnaliștilor alături de experții sportivi Dan Ilieș și Adrian Roșu. Romanescu a declarat că antrenorii CSM și-au început activitatea, fiind înscrise în campionatele naționale echipe de handbal și baschet.

În ciuda ”războiului” cu directorul Liceului cu Program Sportiv, Gabriel Răscol, Romanescu a anunțat c-a fost încheiat un parteneriat, pe ultima sută de metri, între CSM și LPS.

Robert Bălăeț, șeful Clubului Sportiv Municipal, a precizat că activitatea a intrat deja în linie dreaptă, prima competiție fiind la handbal, în luna septembrie.

Dan Ilieș și-a prezentat și un scurt raport de activitate pe ultima lună: una dintre reușite a fost înscrierea în Divizia A a unei echipe de handbal feminin. Ilieș a anunțat că foștii handbaliști ai Energiei, Andrei Enache, Adrian Eremia și Valentin Popescu au fot angajați ca antrenori în cadrul CSM.

Robert Bălăeț a mai spus că în campionatele naționale a fost înscrisă și o echipă de baschet seniori, Adrian Roșu anunțând că a început selecția de inclusiv pentru a forma grupe de juniori la baschet. Aici, competițiile vor începe în luna octombrie.

 

Comment here