Atletism

Finala Campionatului Național de Cros-Botoșani, 16 octombrie. Alina Dumitriţa-Eremia: Sper să obțin un loc cât mai bun

Atleta Alina Dumitriţa-Eremia va lua startul în Finala Campionatului Național de Cros. Competiția se va desfășura, sâmbătă, 16 octombrie, la Botoșani. Alina Dumitrița, multipla campioană, pregătită de antrenorul emerit Ion Bură, va lua startul în proba de 8000 m, la categoria seniori U23. 

Pentru Alina, sportivă cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, competiția de la Botoșani reprezintă o bună repetiție pentru cursa de maraton care va avea loc la finalul lunii, la București.

Alina Dumitriţa-Eremia: ”Este o competiție la care sper să obțin un loc cât mai bun. Trebuie să recunsoc că sunt puțin pregătită pentru astfel de cursă, după ce acum 3 săptămâni am alergat la maraton. Însă tratez cu maximă atenție această competiției, pentru că este o etapă pregătitoare pentru încă un maraton, care se va desfășura pe data de 31 octombrie, la București”.

Competiția de la Botoșani reunește peste 200 de atleți din toată țara și va selecta sportivi care vor reprezenta România la Campionatul European care va avea loc în Noiembrie, în Irlanda.

Comment here