Lupte

Finala C.N.I de Lupte pe plajă, Costineşti, 30 august-1 septembrie / Alexandru Beşliu şi Eduard Popescu intră în competiţie la +90Kg

Luptătorii gorjenii Alexandru Beşliu şi Eduard Popescu se vor întrece pe plaja de la Costinești în cadrul Finalei Campionatului Naţional Individual de cadeți, juniori și seniori. Competiţia va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie, pe plaja de la Obelisc, Costineşti.

Cei doi sportivi cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, pregătiţi de antrenorii Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase, merg cu gândul de a se clasa pe podium pentru a putea prinde Cupa Mondială de lupte pe plajă, competiţie găzduită de România peste doar 3 săptămâni. Ambii sportivi vor concura la categoria +90Kg.

Mădălin Gorjanu, antrenor în cadrul secţiei de lupte a CSM Târgu Jiu se aşteptă la o competiţie dificilă, dar speră ca cei doi sportivi să aibă o evoluţie şi o clasare care să le permită să concureze şi la Cupă Mondială.

Mădălin Gorjanu, antrenor secţia de lupte a CSM Târgu Jiu: „Competiţia de la Costinești va fi una extrem de dificilă, mai ales prin prisma faptului că la numai trei săptămâni distanță, România va găzdui Cupa Mondială de lupte pe plajă, un eveniment grandios la care sperăm sa fim prezenți cu cel puţin unul din cei doi sportivi. Totul depinde de ei, pentru că la luptele pe plajă, regulamentul este diferit şi meciurile sunt imprevizibile. O singură greșeală şi s-a terminat. Sper ca cei doi să aibă puterea şi concentrarea de care au dat dovadă de atâtea ori şi sper să-i vedem luptând şi peste trei săptămâni la nivel mondial”.

Comment here