Handbal

Final de sezon pentru junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu, care au încheiat în acest weekend seria meciurilor din Grupa 3 Valoare

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a pierdut sâmbătă, 11 mai, în deplasare, scor 26-31, cu CSS Caracal. Meciul a contat pentru etapa a 10-a, ultima din Grupa 3 Valoare.

”S-a terminat un sezon frumos, plin de realizări importante pentru tinerele noastre handbaliste și pentru clubul nostru. Vreau pe această cale să felicit jucătoarele pentru realizările din acest sezon, sunt mândră de rezultatele obținute și de calificarea în Grupele Valoare ale Campionatul Național de Junioare 3”, a declarat la finalul meciului de sâmbătă, Paula Martinescu, cea care a pregătit echipa în acest sezon, în care gorjencele și-au îndeplinit obiectivul principal, acela de a accede în Grupele Valoare. 

Final de sezon pentru junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu, care au încheiat în acest weekend seria meciurilor din Grupa 3 Valoare. Sâmbătă, 11 mai, gorjencele s-au deplasat la Caracal pentru ultima reprezentație din acest sezon. Au pierdut partida, scor 26-31, dar au lăsat o impresie frumoasă, în urma unui meci în care au etalat un handbal de calitate, care ne dă speranțe pentru următorul sezon, având în vedere că majoritatea componentelor lotului coordonat de Paula Martinescu au fost cu un an sau chiar doi ani mai mici decât adversarelor lor din acestă grupă. Pe multe dintre aceste fete le vom regăsi și în echipa care va ataca cu gânduri mari sezonul viitor al Campionatului Național rezervat junioarelor 3. Paula Martinescu și-a felicitat jucătoarele pentru evoluția din acest sezon și este deja cu gândul la Turneul Final al Junioarelor 4, acolo unde vor merge o serie de jucătoare din lotul său.

Paula Martinescu, antrenoare Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”S-a terminat un sezon frumos, plin de realizări importante pentru tinerele noastre handbaliste și pentru clubul nostru. Vreau pe această cale să felicit jucătoarele pentru realizările din acest sezon. Sunt mândră de rezultatele obținute și de calificarea în Grupele Valoare ale Campionatul Național de Junioare 3, dar și de calificarea la etapa finală a campionatului de junioare 4, campionat în care avem șanse să obținem rezultate mari, pentru că nu mai este mult până la defășurarea etapei finale. A fost un sezon lung, greu, dar și frumos, cu multe victorii, dar și cu înfrângeri, care au avut darul de a ne întări, și din care am avut de învățat. Fetele au acumulat experiență și sunt sigură că acest lucru se va vedea în sezonul viitor, în care vrem să ajungem la Turneul Final. Felicitari fetelor pentru munca și ambiția de care au dat dovadă, mulțumim din suflet părinților pentru susținerea necondiționată și deasemenea mulțumim conducerii clubului pentru toate condițiile oferite de a face performanță în special domnului director Robert Bălăeț, care a fost în permanență alături de noi și ne-a sprijinit.  Sunt mândră de aceste performanțe reușite de fete, dar vreau să menționez faptul că la pregătirea ”Panterelor”, la formarea acestui grup frumos au mai contribuit în ultimii ani, și le mulțumesc pentru acest lucru, și colegii mei din familia CSM Târgu Jiu: Dan Ilieș, Andrei Enache, Radu Costel și Ionuț Mazilu”.

CSM Târgu Jiu: Teodora Rușeț, Andrada Văduva, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer, Daniela Țoțan, Loredana Cupă, Raisa Ion, Sara Dungă, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Maria Cojocaru, Carla Logăscu, Antonia Vîrțan, Ștefania Ciobanu. Antrenoare: Paula Martinescu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA 3 VALOARE
ETAPA 10
CARACAL, SALA POLIVALENTĂ
SÂMBĂTĂ, 11 MAI 2024
ORA 13.00

CSS CARACAL – CSM TÂRGU JIU 31-26(15-6)

Comment here