Baschet

Final de sezon în Liga 1 de Baschet Masculin. Duminică, 28 aprilie, ora 14.00, în ultima etapă din liga secundă: CSO 2 Voluntari – CSM 2 Târgu Jiu

CSM 2 Târgu Jiu, echipa care activează în Liga 1 de Baschet Masculin, va juca la finalul acestei săptămâni, duminică, 28 aprilie, în ultima etapă din acest sezon, cu CSO 2 Voluntari. Partida contează pentru etapa a 26-a din Grupa Echipelor Satelit și va începe la ora 14.00. 

Finalul de sezon pentru echipa pregătită de Adrian Roșu, care va juca în ultima etapă, în deplasare, pe terenul echipei CSO 2 Voluntari. Meciul se anunță unul destul de dificil pentru gruparea gorjeană, care întâlnește ocupanta locului 3 în clasamentul echipelor satelit. Chiar dacă este ultima etapă, Adrian Roșu dă asigurări că jucătorii săi vor trata meciul cu maximă seriozitate.  

Adrian Roșu, antrenor CSM 2 Târgu Jiu: ”Voluntari are o echipă bună, cu jucători mult mai experimentați decât cei din echipa noastră, dar mergem acolo să ne jucăm șansa și să dăm ce avem mai bun. Chiar dacă este ultimul meci din campionat, niciun jucător nu este cu gândul la vacanță. Sunt convins că vor da tot ce pot pentru a juca bine. Rămâne de văzut la final ce rezultat vom obține”.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II / GRUPA ECHIPE SATELIT
ETAPA 26
VOLUNTARI, SALA GABRIELA SZABO
DUMINICĂ, 28 APRILIE 2024, ORA 14.00
LIVE PE FRB TV

CSO 2 VOLUNTARI – CSM 2 TÂRGU JIU

Comment here