Handbal

CN Junioare 3, Etapa 8. Junioarele 3 CSM Târgu Jiu, învinse pe terenul liderului. CSM Corona Brașov – CSM Târgu Jiu 37-24

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu s-a deplasat în acest weekend la Brașov, pentru duelul cu liderul din Grupa 3 Valoare, CSM Corona Brașov. Sâmbătă, 27 aprilie, echipa pregătită de Paula Martinescu a pierdut, scor 24-37, cu Corona Brașov. Partida a contat pentru etapa a 8-a din G3V. 

Deplasare grea pentru handbalistele junioare de la CSM Târgu Jiu, care au avut de înfruntat pe Corona Brașov, liderul din Grupa 3 Valoare. Echipa gazdă, singura neînvinsă din această serie, a controlat partida, dar trebuie scos în evidență faptul că CSM Târgu Jiu a rulat la acest meci un lot de jucătoare cu mult mai mici decât adversarele de la Brașov. Paula Martinescu a ales să își testeze toate jucătoarele eligibile pentru viitorul sezon al junioarelor 3. Antrenoarea CSM Târgu Jiu consideră că testul a fost unul reușit, care dă speranțe pentru sezonul viitor, atunci când CSM Târgu Jiu și-a propus să acceadă la Turneul Final. Iată ce a declarat antrenoarea Paula Martinescu despre partida de la Brașov. 

Paula Martinescu, antrenoare CSM Târgu Jiu Junioare 3: ”Meci foarte reușit în privința testări jucătoarelor din viitorul sezon junioare 3. În prima repriză a fost 18-10, iar a doua repriză 19 -14, fapt care este încurajator pentru viitor, ținând cont că a doua repriză am jucat doar cu fetele născute 2010 și chiar mai mici. Mergem înainte cu ambiție și multă dorință de a câștiga următoarele meciuri”.

CSM Târgu Jiu: Andrada Văduva, Ana Bîrlete 1g, Cleopatra Pîslaru 3g, Raisa Pagnejer 10g, Daniela Țoțan 2g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Sara Dungă 2g, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu 4g, Maria Cojocaru 1g, Carla Logăscu, Antonia Vîrțan, Ciobanu Ștefania 1g, Strinu Gabriela. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II
GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 8
BRAȘOV, SALA DP COLIBAȘI
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024, ORA 12.00
CSM CORONA BRAȘOV – CSM TÂRGU JIU37-24(18-10)

Etapa viitoare, pe 8 mai, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu CS Chimia Râmnicu Vâlcea.

Comment here