Baschet

Fă o bucurie, adu o jucărie! Hai la sală!

Sâmbătă, 21 decembrie, cu începere de la ora 20.00, CSM Târgu Jiu se va duela cu CSM Galați în ultimul meci pe teren propriu al anului 2019, intrarea fiind liberă.

Spectatorii sunt rugaţi să vină cu câte o jucărie de pluş, care să fie donată apoi copiilor de la centrul de plasament din Târgu Jiu. Conform tradiției, înaintea debutului de meci, se va arunca pe parchetul de joc cu jucării din pluș.

”Invit iubitorii de baschet la acest ultim meci al anului la care intrarea va fi liberă. Suporterii pot dona pentru copii jucării de pluş pe care le pot arunca pe teren la începutul meciului. Jucăriile vor fi donate la un centru de copii, este o tradiţie mai veche la echipele de baschet, sper să se strângă cât mai multe ca să putem bucura acei copii care nu prea au parte de astfel de jucării”, a declarat Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu.

Modelul a fost împrumutat de la americani, care au o tradiţie de zeci de ani. La toate evenimentele sportive pe care le organizează, înainte de sărbători, strâng jucării pentru copii.

Comment here