Baschet

Etapa a-XI-a Grupa B / CSM Târgu Jiu – CSM Galați / 21 Decembrie, ora 20.00

Sala Sporturilor din Târgu-Jiu găzduieşte sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 20.00, meciul de baschet masculin dintre CSM Târgu Jiu şi CSM Galați, contând pentru etapa a-XI-a din Grupa B a Ligii Naţionale.

După ultimele meciuri din grupă, confruntarea de la Târgu Jiu se anunță una extrem de interesantă. Pe de o parte, în ciuda înfrângerii la limită de la Constanța, jocul echipei antrenată de Claudiu Alionescu este pe un trend ascendent, iar gorjenii îşi doresc să încheie anul cu o nouă victorie pe teren propriu şi să-şi ia revanşa după partida tur. Pe de altă parte, echipa din Galați, care este pe locul doi în clasament este singura care a reușit să învingă  liderul grupei, CSO Voluntari. Gălățenii au ca obiectiv să câștige grupa.

”Noi venim după o înfrângere la limită, la Constanța. Eu zic că a fost o înfrângere nemeritată, dar trebuie să mergem mai departe, pentru că urmează meciul cu CSM Galati, una dintre echipele puternice ale grupei B, echipă cu pretenții mari în acest sezon. Este echipa care a provocat Voluntariului prima înfrângere din acest sezon. CSM Galați este o echipă puternică fizic cu un joc pe tranziție ofensivă foarte bun. Gălățenii sunt pe locul doi  în grupă și mai mult, echipa cu al treilea atac al ligii. Astfel, se anunță un meci de mare angajament fizic, un meci în care apărarea va trebui să ducă din nou greul”, a prefațat Claudiu Alionescu confruntarea cu echipa din Galați.

Va fi ultimul joc oficial, din acest an, pentru baschetbaliştii CSM Târgu Jiu iar, în duelul de sâmbătă, echipa antrenată de Alionescu îşi propune o evoluţie cât mai bună, iar la final să sărbătorească împreună cu suporterii un succes important. Alionescu își dorește ca publicul să vină în număr cât mai mare la sală și să susțină echipa: ”Acasă, sunt convins ca vom avea de partea noastră și publicul care, sper eu, să fie cât mai numeros la acest meci, iar la final sa arătăm că ne putem ridica la nivelul  unei echipe ca și Galați!”

Comment here