Handbal

Divizia A / Seria C Feminin / Etapa a-XVI-a / CSM Târgu Jiu – CSU Târgoviște / Sâmbătă, 7 martie, ora 13.30 / Liviu Andrieș: Un meci pe care CSM Târgu Jiu este obligată să-l câștige

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu-Jiu are programată o nouă partidă în campionat. Sâmbătă, 7 martie, în Sala Sporturilor, CSM Târgu-Jiu întâlneşte în etapa a 16-a din Divizia A, Seria C, pe CSU Târgoviște. Meciul este programat pentru ora 13.30.

Pentru handbalistele antrenate de Liviu Andrieș, victoria în meciul cu Târgoviște va fi cuvântul de ordine, iar iubitorii de handbal sunt aşteptaţi în număr cât mai mare pentru a-şi susţine favoritele în meciul de sâmbătă. CSM Târgu Jiu s-a impus în toate cele trei partide disputate în campionat în fața echipei din Târgoviște. În chiar primul meci oficial din istoria noului club de la Târgu-Jiu, cu exact șase luni în urmă, CSM a trecut de CSU Târgoviște, scor 27-16. Au urmat alte două confruntări în care gruparea gorjeană s-a impus fără probleme, 31-15, la Târgu Jiu și 26-17, la începutul acestui an, la Târgoviște. CSM Târgu Jiu nu mai poate pierde locul trei în clasament, însă gorjencele vor victoria pentru a face uitat eșecul din runda precedentă cu Activ Prahova Ploiești.

Confruntat în ultima vreme cu câteva probleme de sănătate în cadrul lotului, Liviu Andrieș speră ca la ora meciului cu Târgoviște toate jucătoarele să fie apte. Andrieș se va putea baza și pe Ira Zinatullina, revenită la antrenamente la mijlocul acestei săptămâni.

„Un meci pe care CSM Târgu Jiu este obligată să-l câștige. Sper să am tot lotul valid pentru această confruntare, iar din punct de vedere al jocului sper să avem o prestație bună și să oferim un spectacol sportiv agreabil iubitorilor de handbal din Târgu Jiu, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la meci”.

CSM Târgu Jiu este pe locul trei în Seria C a Diviziei A, cu 27 de puncte acumulate, în timp ce echipa din Târgoviște ocupă ultima poziție în clasament.

Comment here