Handbal

Etapa a-XV-a Divizia A Seria C/ CSM Târgu Jiu – CS Activ Prahova Ploiești / Sâmbătă, 29 februarie, ora 13.00 / Liviu Andrieș: Este un meci dificil. Așteptăm fanii să fie alături de noi în număr cât mai mare

Echipa de handbal senioare a CSM Târg Jiu va juca sâmbătă, 29 februarie, pe teren propriu, cu ocupanta locului doi în serie, CS Activ Prahova Ploiești. Meciul contează pentru etapa a-15-a din Seria C, Divizia A. Partida este programată pentru ora 13.00.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui sâmbătă un meci extrem de interesant între ocupanta locului trei, CSM Târgu Jiu, și echipa de pe locul doi, CS Activ Prahova Ploiești. Se întâlnesc două echipe care promit un spectacol handbalistic. Alături de liderul Dacia Mioveni, și echipa din Ploiești și-a anunțat ca obiectiv promovarea pe prima scenă a handbalului românesc.

Liviu Andrieș și elevele sale și-au studiat temeinic adversarul și suntem convinși că au pregătit această întâlnire din toate punctele de vedere. Publicul gorjean este invitat să vină în număr cât mai mare la Sala Sporturilor pentru a fi alături de echipă.


„Este un meci foarte dificil, împotriva ocupantei locului doi, o echipă care și-a anunțat intenția de a promova. Ne-am pregătit bine pentru acest meci, pe care-l abordăm la victorie. Așteptăm cu nerăbdare partida și pe susținătorii noștri să fie in număr cât mai mare alături de echipă. Sperăm să le oferim un spectacol agreabil, iar la final să ne bucurăm indiferent de scor,” a declarat Liviu Andrieș.

Aflată la primul sezon în Divizia A, tânăra echipă pregătită de Liviu Andrieș, cu cea mai ”vârstnică” jucătoare care are 22 de ani, are un bilanț excelent, demonstrând că poate încurca socotelile echipelor care și-au anunțat ca obiectiv promovarea. CSM Târgu Jiu este singura echipă din seria care a reușit să învingă liderul, CS Dacia Mioveni.

Din păcate, pentru acest meci, Liviu Andrieș nu se poate baza pe una dintre cele mai bune jucătoare din lot, Ira Zinatullina. Handbalista trece prin momente dificile în acest moment, avand un deces în familie. A fost nevoită să plece de urgență în Ucraina.

Pe de altă parte, antrenorul gorjean se poate baza pe tot lotul avut la dispoziție, inclusiv pe Florina Toader și Bianca Stanca. Cele două au fost eliminate în meciul cu scântei de etapa trecută, de pe terenul liderului, CS Mioveni. Ambele jucătoare erau pasibile de suspendare pentru acest meci. Fiind la prima abatere de acest gen, Comisia de Disciplină din cadrul FRH a hotărât ca cele două jucătoare să fie sancționate doar cu un avertisment.

CSM Târgu Jiu este în acest moment pe locul trei în clasamentul Seriei C, cu 27 de puncte. Activ Ploiești este pe poziția secundă CU 34 de puncte.

Comment here