Handbal

Etapa a-XIII-a Divizia A Seria C/ CSM Târgu Jiu – ACS Odorheiu Secuiesc/ Sâmbătă, 8 februarie, ora 14.00

Echipele de handbal senioare și junioare ale CSM Târgu Jiu vor juca pe teren propriu la finalul acestei săptămâni. În cadrul etapei a treia a returului Diviziei A de handbal feminin, CSM Târgu Jiu întâlnește ACS Odorheiu Secuiesc. Meciul este programat pentru sâmbătă, 8 februarie de la ora 14.00. Imediat după meciul senioarelor, de la ora 16.00 vor evolua și junioarele clubului CSM Târgu Jiu. Echipa de junioare 3, antrenată de Andrei Enache va juca într-un meci care contează pentru etapa a-18-a a Seriei E, împotriva echipei CSS Craiova.

Deși a mai disputat trei meciuri în 2020, unul în Cupa României și două meciuri în deplasare în cadrul Serie C, pentru echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu este primul meci acasă, în campionat, în acest an. Pentru elevele lui Liviu Andrieș nu există decât varianta victoriei, dar va fi şi o bună ocazie de a mai șterge din impresia lăsată după neaşteptata înfrângere de la Național Râmnicu Vâlcea.

„Va fi un meci în care cele trei puncte sunt extrem de importante pentru noi, mai ales că ştim cu toţii cum am pierdut etapa trecută la Vâlcea. Avem nevoie de o victorie pentru a ne consolida locul 3 în clasament şi toată lumea este conştientă de acest lucru. Nu va fi un meci ușor, pentru că este clar că și echipa din Odorhei vine să își vândă scump pielea. Ne trebuie determinare pe teren, mobilizare şi concentrare la acest joc. Intrăm în teren cu gândul doar la cele trei puncte, pentru ca apoi să ne concentrăm pe partidele cu cele două formații care conduc seria, Mioveni și Ploiești. Tot lotul este valid și apt pentru această confruntare. Pentru noi, meciul cu echipa din Odorhei este o bună ocazie să ne luăm revanşa în faţa iubitorilor de handbal din Târgu Jiu, dar şi faţă de noi, care nu ne aşteptam la acea înfrângere de la Vâlcea. Trebuie să demonstrăm că acel joc şi implicit acel rezultat a fost o greşeală şi că valoarea noastră este cu totul alta. Nu ne putem gândi la altceva decât la o victorie care să bucure pe toată lumea, în special pentru suporterii care vin la sală şi ne încurajează, şi credem că avem şansa ca în această săptămână să le demonstrăm că merităm pe deplin susţinerea lor”, a declarat Liviu Andrieș.

CSM Târgu Jiu s-a impus în ambele partide din prima parte a campionatului. A fost 26-21 în confruntarea de la Târgu Jiu și 28-22 la Odorhei. În acest moment, după 12 etape disputate din actuala stagiune, CSM Târgu Jiu se menține pe locul 3 în Seria C a Diviziei A, cu 24 de puncte. Adversara de sâmbătă, ACS Odorheiu Secuiesc se află pe locul 5 cu 5 puncte.

Comment here