Handbal

Etapa a-18-a / Junioare 3 Seria E Feminin / CSM Târgu Jiu – CSS Craiova, 8 februarie, ora 16.00

Sâmbătă, 8 februarie, imediat după meciul senioarelor, de la ora 16.00 vor evolua și junioarele clubului CSM Târgu Jiu. Echipa de junioare 3, antrenată de Andrei Enache va juca într-un meci care contează pentru etapa a-18-a a Seriei E, împotriva echipei CSS Craiova.

Pentru tinerele jucătoare de la Târgu Jiu este un meci extrem de important. Dacă va reuși să câștige, echipa noastră va face rocada în clasament cu adversara de sâmbătă, CSS Craiova și se va înscrie în același timp în cursa pentru un loc la Turneul Final. Primele șase din serie se califică în următoarea fază a competiției.

„Este un meci am putea spune decisiv pentru junioarele clubului în lupta pentru ocuparea unui loc în primele șase din serie. Sper să obținem victoria și la finalul campionatului o clasare în primele șase, ceea ce ar însemna, ca din primul de activitate al clubului să ne calificăm la Turneul Final”, a declarat directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț.

În clasamentul Seriei E, CSM Târgu Jiu se află pe locul 6 cu 27 de puncte acumulate. Adversara de sâmbătă, CSS Craiova are 29 de puncte și este pe poziția a patra în clasament.

Comment here