Handbal

Etapa a-XII-a Divizia A Seria C / Național Râmnicu Vâlcea – CSM Târgu Jiu 24-16

Echipa de handbal senioare CSM Târgu-Jiu a pierdut, vineri, meciul disputat în deplasare, cu Național Râmnicu-Vâlcea. Echipa gazdă s-a impus cu scorul de 24-16, în meciul care a contat pentru etapa a-12-a din Seria C a Diviziei A.

Formaţia antrenată de Liviu Andrieş a suferit o înfrângere usturătoare Vâlcea, pe terenul echipei Naţional din localitate. Gorjencele au făcut o primă repriză extrem de slabă, au înscris doar 5 goluri şi au primit 11. Repriza secundă a fost ceva mai echilibrată, avansul luat însă de jucătoarele din Vâlcea fiind decisiv în stabilirea câştigătoarei. Cu un joc bun atât pe faza de apărare, cât si pe fază ofensivă şi cu o poartă de zi mare, jucătoarele de la Centrul Național de Excelență din Râmnicu-Vâlcea, componente ale echipei naționale de junioare 1 a României au reuşit să se impună la o diferenţă confortabilă.

“Am înregistrat o înfrângere în faţa unei echipe ce a prins o zi foarte bună, cu o poartă în formă maximă. Din păcate, în sport se întâmplă să prinzi şi o astfel de zi şi să pierzi. Avem o echipă tânără şi în formare şi, cum se spune, din înfrângeri poţi învăţa multe lucruri. Important este să ne revenim repede după acest eşec. Am încredere în această echipă tânără şi sunt convins că nu aceasta este valoarea lor. Sunt sigur că o să facem lucruri frumoase împreună” a declarat Dan Ilieş, şeful secţiei de handbal a CSM.

Liviu Andrieș nu s-a putut baza pe una dintre cele mai bune jucătoare din lot, Mădălina Olariu, care a acuzat o ușoară accidentare. Următorul meci al CSM Târgu-Jiu este programat pe 8 februarie, acasă, cu ACS Odorheiu Secuiesc. CSM Târgu Jiu este pe locul 3 în clasamentul seriei, cu 24 de puncte, la doar 3 puncte de locul doi, ocupat de Activ Prahova Ploiești, care va juca în această etapă cu liderul seriei, Dacia Mioveni.

Comment here