Baschet

Etapa a-X-a Grupa B / Athletic Constanța – CSM Târgu Jiu – 14 Decembrie, ora 18.00

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu se deplasează, la finalul acestei săptămâni, la malul mării pentru confruntarea cu Athletic Constanța. Meciul este programat pentru sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18.00 și contează pentru etapa a-10-a din Grupa B a Ligii Naționale.

Într-un veritabil duel pentru locul cinci, în Sala Sporturilor din Constanța, se întâlnesc două echipe vecine de clasament: Athletic Constanța, locul 5 și CSM Târgu Jiu, locul 6, ambele cu același număr de puncte, 12, acumulate până în acest moment. Cu moralul refăcut după două victorii consecutive în retur și un transfer reușit, cel al  sârbului Stefan Andrejevic, echipa antrenată de Claudiu Alionescu se află pe un trend ascendent și  își dorește să demonstreze acest lucru cu o victorie pe terenul formației dobrogene.

“Urmează pentru noi o deplasare grea din toate punctele de vedere. După rezultatele din ultima etapă, se anunță un meci foarte important pentru poziția a-5-a în clasament. CSM Târgu Jiu vine după două victorii importante, Constanța vine după o înfrângere surprinzătoare la Miercurea Ciuc. În același timp, Athletic este o echipa care pe teren propriu este o nuca foarte tare. Constanța a pierdut la un punct cu Galațiul și la șapte cu Voluntari. Astfel, se anunță un meci de mare luptă pe care noi cu siguranță ne dorim să îl câștigăm”, a declarat antrenorul Claudiu Alionescu.

Comment here