Handbal

ETAPA a-IX-a/Divizia A/Seria C/ Miercuri, 13 noiembrie, ora 17.00/ CSM întâlnește liderul CS Dacia Mioveni

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu întâlnește  liderul seriei, CS Dacia Mioveni. Partida, care contează pentru etapa a 9-a din Seria C a Diviziei A, este programată pentru ora 17.00.

Elevele antrenate de Liviu Andrieș întâlnesc în Sala Sporturilor din Târgu Jiu cea mai puternică echipă din serie, CS Dacia Mioveni. Gruparea din Mioveni este neînvinsă  în actuala stagiune, cu opt victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Gorjencele vin și ele după o serie de trei victorii consecutive, precedentul succes fiind înregistrat  în deplasare la Odorheiu Secuiesc, scor 28-22. O serie de victorii care a securizat locul trei în clasament pentru CSM Târgu Jiu. Mai mult, Liviu Andrieș se poate baza acum și pe Iryna Zinatulina. Jucătoarea din Ucraina a revenit în meciul de la Odorhei unde a și marcat 9 goluri.

După opt etape disputate, CSM Târgu Jiu se menține pe locul trei în Seria C a Diviziei A, cu 18 puncte, la egalitate cu echipa de pe locul secund, Activ Prahova Ploiești, care are însă un golaveraj mai bun.

Comment here