Handbal

ETAPA a-VIII-a/Diviza A/Seria C/ Elevele lui Andrieş, încă o VICTORIE! CSM Târgu Jiu se impune la Odorheiu Secuiesc

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a înregistrat, sâmbătă, cea de-a treia victorie consecutivă în Seria C a Diviziei A.

Elevele lui Liviu Andrieș s-au impus, în deplasare, scor 28-22, pe terenul echipei din Odorheiu Secuiesc.Gorjencele se mențin pe locul trei în serie și după etapa a 8-a. Deși au avut parte de o deplasare lungă și dificilă, handbalistele noastre  și-au trecut în cont o victorie extrem de importantă în economia finală a clasamentului. Beneficiind și de aportul ucrainiencei Iryna Zinatulina, care a primit drept de joc și care a înscris 9 goluri, formația gorjeană a controlat partida de la un capăt la celălalt.

Antrenorul Liviu Andrieș

Handbalistele de la CSM Târgu-Jiu au ajuns la al şaselea succes stagional. Trupa gorjeană s-a impus în deplasarea de la Odorheiu Secuiesc şi a demonstrat că victoriile de la începutul sezonului nu au fost întâmplătoare. Elevele lui Liviu Andrieş ocupă locul trei în clasament, cu aceeaşi ,,linie” ca formaţia CS Activ Prahova Ploieşti, dar cu golaveraj inferior. Miercuri, în Sala Sporturilor, vine liderul Dacia Mioveni. FRH anunţă că partida a fost programată la ora 17.00. Argeşencele sunt neînvinse în actuala ediţie de campionat, bifând 8 victorii din tot atâtea dispute.

. Etapa viitoare, pe 13 noiembrie, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, CSM va înfrunta liderul, CS Dacia Mioveni.

Comment here