Handbal

ETAPA a-IV-a/Divizia A/Seria C/ CSM Târgu Jiu pierde cu Dacia Mioveni, scor 20-28 în derby-ul Diviziei A la handbal feminin

CSM Târgu Jiu a pierdut duelul cu liderul seriei, CS Dacia Mioveni. Jucătoarele de la Mioveni s-au impus cu scorul de 28-20 (10-9), în cadrul etapei a IV-a a Diviziei A, Seria C, la handbal feminin. A fost un meci în care jucătoarele CSM Târgu Jiu au ratat 6 lovituri de la 7 metri!

Până la ora jocului direct, ambele formații acumulaseră maximum de puncte. Dacia Mioveni a început meciul foarte bine și a încercat să se distanțeze devreme pe tabela de marcaj, Mioveni a făcut 8-4 și 9-5. De la 9-5, gorjencele au reușit să revină spectaculos și să egaleze cu doar câteva secunde înainte de finalul primei reprize (9-9)! Totuși, miovenencele au intrat în avantaj la cabine, după o lovitură de la 7 metri transformată.

Debutul reprizei secunde a fost hotărâtor în stabilirea câștigătoarei. Timp de 5 minute și jumătate, jucătoarele gorjence nu au reușit să înscrie, iar scorul a urcat de la 10-9 la 15-9. Până la final s-a jucat deschis, spectaculos. S-a terminat 28-20, o victorie care o distanțează pe Dacia în clasament. Diferența putea fi mai mică, dacă handbalistele CSM Târgu Jiu nu ratau 6  lovituri de la 7 metri, din cele 9 de care au beneficiat! Golghetera partidei a fost Ioana Bianca Stanca, cu 6 goluri marcate, extrema stânga de la CSM Târgu Jiu fiind legitimată la FC Argeș înainte ca această echipă să se desființeze.

Comment here