Baschet

Etapa 9, LNBM / LIVE Digi Sport 3: Rapid București – CSM Târgu Jiu / Titus Nicoară:”Rapid este o echipă greu de învins, dar eu sper să ne impunem”

CSM Târgu Jiu se deplasează la mijlocul acestei săptămâni la Bucureşti, pentru confruntarea cu nou promovata Rapid Bucureşti. Partida se va disputa joi, 18 noiembrie, de la ora 19.30 şi poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 3. 

Baschetbaliştii pregătiţi de Jordanco Davitkov s-au antrenat intens în aceste zile şi sunt hotărâţi să învingă Rapidul şi să îşi treacă în cont cel de al treilea succses stagional. Jucătorii echipei din Târgu Jiu sunt însă conştienţi că nu va fi un meci uşor. „Rapid este o echipă greu de învins, va fi un meci echilibrat și foarte fizic”, a declarat Titus Nicoară, extrema de forţă a CSM, care a prefaţat astfel confruntarea din Sala Rapid. Experimentatul baschetbalist al grupării gorjene are însă convingerea că el şi colegii săi se vor întoarce victorioşi din înfruntarea cu feroviarii bucureşteni.

INTERVIU TITUS NICOARĂ

Bună ziua, Titus. Ce faci, cum te simţi?

Titus Nicoară: Bună ziua. Mă simt bine și aștept cu interes partida de la București.

Cum te simţi la Târgu Jiu? Îţi place oraşul?

Titus Nicoară: Da, îmi place oraşul. M-am adaptat repede și mă simt foarte bine la Târgu Jiu.

Cum ţi se pare echipa?

Titus Nicoară: Mi se pare că avem o echipă cu foarte mult potenţial și de la meci la meci am început să progresăm și să ne cunoaştem tot mai bine. Mai avem mult de muncă, dar cred că suntem pe drumul cel bun.

CSM Târgu Jiu a legat două victorii la rând. Cum ai trăit din teren primul succes alături de noua ta echipă?

Titus Nicoară: Au fost două meciuri foarte importante pentru noi. Chiar dacă am jucat bine în primele etape, echipa nu a reuşit să termine meciurile cu victorie, iar din acest punct de vedere se simţea o anumită tensiune. Victoria din deplasarea de la Sibiu ne-a dat multă încredere, iar meciul de acasă cu Galați ne-a confirmat că suntem în creștere și sper să continuăm în același ritm.

Cum ţi se pare actuala ediţie de campionat?

Titus Nicoară: Este un campionat foarte strâns în care majoritatea meciurilor sunt deschise oricărui rezultat.

Are CSM Târgu Jiu forţa să recupereze şi să atace play-off-ul?

Titus Nicoară: Chiar dacă avem doar două victorii, trebuie scos în evidenţă faptul că CSM a avut un început de campionat foarte dificil, mă refer aici ca si program. Trebuie să luăm fiecare meci în parte şi probabil la finalul turului vom putea analiza cu adevărat cât de mari sau cât de mici sunt șansele noastre de a ajunge în play-off.

Vine deplasarea de la Rapid. Cum crezi că va fi confruntarea? La ce să ne aşteptăm?

Titus Nicoară: Va fi un meci echilibrat și foarte fizic. Chiar dacă este o nou promovată, Rapidul a făcut câteva meciuri foarte bune, mai ales la ei acasă. Rapid este o echipă greu de învins, dar eu sper să ne impunem şi să revenim la Târgu Jiu cu cea de a treia victorie din acest sezon.

Comment here