EHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN 2023-2024Handbal

EHF European League, Grupa D. Duminică, 14 ianuarie, ora 13.00: CSM Târgu Jiu – Costa del Sol Malaga. Liviu Andrieș: ”Acest meci este o sărbătoare. Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri și vrem ca această săptămână să o încheiem cu o victorie”

Duminică, 14 ianuarie, handbalul spectacol revine în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu se va confrunta cu Costa del Sol Malaga, într-un meci care contează pentru etapa a 2-a din Grupa D EHF European League. Partida va începe la ora 13.00. ”Acest meci este o sărbătoare. Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri și vrem ca această săptămână să o încheiem cu o victorie”, a declarat la conferința de presă premergătoare acestei partide, antrenorul care a scris istorie pentru handbalul gorjean, Liviu Andrieș.  

Prin calificarea, în premieră, în grupele unei competiții europene, CSM Târgu Jiu a pus orașul lui Brâncuși pe harta handbalistică a Europei. Artizanul acestei calificării este fără îndoială antrenorul Liviu Andrieș, care împreună cu staff-ul său a reușit să uimească lumea handbalului românesc și european. După dubla victorie din turul 2 preliminar al EHF, antrenorul gorjean își dorește și prima victorie în faza grupelor. Pentru a realiza acest lucru, fetele sale trebuie să treacă de Costa del Sol Malaga, grupare care ocupă locul 8 în acest moment în Spania. Liviu Andrieș a studiat jocul ibericelor și speră ca la ora jocului handbalistele sale să fie la capacitate maximă din toate punctele de vedere.

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu: “Acest meci este o sărbătoare. Este pentru prima oară când jucăm în grupele unei Cupe Europene acasă. Trăirile pe care le ai într-o asemenea competiție sunt foarte mari. Ținând cont că ele au mai multe participări în cupele europene, par favorite. Este o echipă destul de valoroasă, care aleargă foarte bine pe repuneri rapide și faza a doua, în schimb, nu au jucătoare care să arunce de afară. Fetele trebuie să fie foarte montate, foarte agresive în apărare și de asemenea și în faza a doua să punem presiune pe ele pentru că jucăm acasă, în fața propriilor suporteri și vrem ca această săptămână să o încheiem cu o victorie, ceea ce ar însemna foarte mult pentru grup, pentru echipă, pentru ceea ce urmează”.

Suporterii echipei pot achiziționa bilete pentru meciul cu Costa del Sol Malaga (Spania), contând pentru etapa a doua a Grupei D din EHF European League și online de pe platforma blt.ro. https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-costa-del-sol-malaga-handbal-feminin.html

EHF EUROPEAN LEAGUE
GRUPA D / ETAPA 2
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ 14 IANUARIE 2024
ORA 13.00
CSM TÂRGU JIU – COSTA DEL SOL MALAGA

Duminică, toată lumea la sală! Alături de CSM Târgu Jiu!
CSM Târgu Jiu va așteaptă la un super spectacol handbalistic!

Maria Gavrilă, Andreea Chiricuță și Elena Marica Bercu mesaj pentru suporterii gorjeni

Comment here