EHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN 2023-2024Handbal

EHF European League, Grupa D. Duminică, 14 ianuarie, ora 13.00: CSM Târgu Jiu – Costa del Sol Malaga. Ekaterina Dzhukeva: ”Jucăm acasă și avem o forță mai mare alături de suporterii noștri”

Duminică, 14 ianuarie, CSM Târgu Jiu primește vizita gruprării spaniole Costa del Sol Malaga, într-un meci care contează pentru etapa a 2-a din Grupa D EHF European League. Handbalistele lui Liviu Andrieș sunt hotărâte să obțină prima victorie din grupă și fac apel la suporteri să vină alături de echipă. ”Jucăm acasă și avem o forță mai mare alături de suporterii noștri”, a declarat una dintre cele mai bune jucătoare din lotul eechipei din Târgu Jiu, Ekaterina Dzhukeva.

Ekaterina Dzhukeva este convinsă că CSM Târgu Jiu are șanse mari de a obține primul succes în Grupa D. Goalkeperul CSM Târgu Jiu mizează pe forța grupului de la Târgu Jiu, pe ambiția colegelor sale, dar și pe sprijinul suporterilor gorjeni. Dzhukeva speră ca Sala Sporturilor să fie plină la ora meciului. Dzhukeva își dorește să aibă o evoluție cât mai bună în meciul contra ibericelor și să contribuie la prima victorie din grupe. În prima etapă din EHF, în meciul cu maghiarele de la Motherson, Ekaterina Dzhukeva a avut cele mai multe intervenții salvatoare din primele meciuri ale fazei grupelor EHF European League, ea fiind remarcată de cei de la EHF. 

Ekaterina Dzhukeva, CSM Târgu Jiu: ”Eu cred că avem șanse mari. Suntem acasă și avem o forță mai mare alături de suporterii noștri. Trebuie să jucăm cu ambiție și să ne apărăm bine. Dacă avem evoluții bune, e clar că vom termina cu victorie”.

Suporterii echipei pot achiziționa bilete pentru meciul cu Costa del Sol Malaga (Spania), contând pentru etapa a doua a Grupei D din EHF European League și online de pe platforma blt.ro. https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-costa-del-sol-malaga-handbal-feminin.html

CSM Târgu Jiu vs Costa del Sol Malaga
Duminică 14 ianuarie 2024
Ora 13.00 / Sala Sporturilor din Târgu Jiu
EHF European League Woman
Grupa D / Etapa 2

Duminică, toată lumea la sală! Alături de CSM Târgu Jiu!
Handbalistele CSM Târgu Jiu va așteaptă la un super spectacol handbalistic!

Maria Gavrilă, Andreea Chiricuță și Elena Marica Bercu mesaj pentru suporterii gorjeni

Comment here