EHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN 2023-2024Handbal

EHF European League, Etapa 4. Sâmbătă, 3 februarie, ora 17.00: CSM Târgu Jiu -Sola HK. Liviu Andrieș: ”Cred că putem să facem un joc bun. Fetele vor da totul pentru a ne ridica la nivelul competiției”

Sala Sporturilor din Târgu Jiu găzduiește în acest weekend o nouă confruntare europeană. CSM Târgu Jiu va disputa sâmbătă, 3 februarie, returul cu norvegiencele de la Sola HK. Partida contează pentru etapa a 4-a din EHF European League Woman și va începe la ora 17.00. 

Spectacolul handbalistic se întoarce în sala din Târgu Jiu la finalul aceste săptămâni. Suporterii gorjeni se pot bucura de un nou meci european, o confruntare între două echipe cu stiluri diferite, în care handbalistele lui Liviu Andrieș caută prima victorie din Grupa D. Va fi o misiune destul de dificilă, dar jocul prestat în repriza a doua în Norvegia, a adus speranță în tabara oltencelor că pot obține un rezultat pozitiv. Pentru CSM Târgu Jiu este o nouă provocare, iar Liviu Andrieș spune că echipa este pregătită să se lupte cu nordicele, chiar dacă programul din ultima perioadă a fost unul infernal. Rămâne ca la ora meciului, cu ajutorul publicului de la Târgu Jiu, handbalistele noastre să gestioneze cât mai bine această nouă provocare.

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”E clar că adversarul este este unul puternic, dar cred că putem să facem un joc bun și să reușim să ne ridicăm la nivelul competiției. Dacă reușim să facem cât mai puține greșeli, cred că va fi un meci atractiv, atât din punct de vedere al scorului, cât și a ceea ce se întâmplă pe teren. Toată lumea are de învățat din această competiție, începând cu banca tehnică. Mă bucur că nu s-a întâmplat până în momentul de față nicio accidentare. Acest lucru contează foarte, foarte mult, pentru că ne-ar da peste cap. Dar, din punct de vedere fizic, eu cred că ne menținem, suntem ok. Sunt convins că fetele vor da totul pentru a avea o prestație bună și se vor bucura de această competiție”.

Antrenorul gorjean speră ca Sala Sporturilor să fie plină la ora meciului, iar spectatorii să susțină echipa. Liviu Andrieș le-a transmis și un mesaj suporterilor din Târgu Jiu.

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Eu sper ca suporterii noștri să înțeleagă ceea ce am realizat noi, să nu fie dezamăgiți și să ne încurajeze, pentru că avem nevoie de încurajările lor. Este o competiție destul de ridicată din punct de vedere valoric și atunci, numai simplul fapt că facem parte din această cupă europeană și că participăm acolo, este o mare performanță pentru noi și trebuie să apreciem ca atare fiecare lucru bun pe care îl facem și să fim mai îngăduitori cu lucrurile mai puțin bune pe care le facem. Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare la sală și să ne susțină”.

*Partida va începe la ora 17.00, iar suporterii gorjeni sunt așteptați la sală să susțină echipa. Suporterii echipei pot achiziționa biletele atât de la sediul clubului, cât și online de pe platforma blt.ro. accesând linkul https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-sola-hk-handbal-feminin.html

EHF EUROPEAN LEAGUE
SEZON 2023-2024
GRUPA D / ETAPA 4
SÂMBĂTĂ 3 FEBRUARIE 2024 ORA 17.00

SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
CSM TÂRGU JIU – SOLA HK(NORVEGIA)

Comment here