EHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN 2023-2024Handbal

EHF European League, Etapa 4. CSM Târgu Jiu forțează prima victorie în Grupa D. Sâmbătă, 3 februarie, ora 17.00: CSM Târgu Jiu -Sola HK

EHF European League programează în acest weekend runda cu numărul 4 din Grupa D. Sâmbătă, 3 februarie, CSM Târgu Jiu va disputa partida retur cu norvegiencele de la Sola HK. Gorjencele vor revanșa în fața nordicelor și forțează prima victorie din grupă. ”Orice echipă poate fi învinsă, doar că trebuie să jucăm cu cap un astfel de meci, dar și cu inima”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei cu Sola, coordonatorul de joc al grupării gorjene, Alexandra Maria Gavrilă.

*Partida va începe la ora 17.00, iar suporterii gorjeni sunt așteptați la sală să susțină echipa. Suporterii echipei pot achiziționa biletele atât de la sediul clubului, cât și online de pe platforma blt.ro. accesând linkul https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-sola-hk-handbal-feminin.html

Chiar dacă nu au reușit să câștige până acum în faza grupelor, handbalistele lui Liviu Andrieș nu renunță la luptă. Vor să forțeze prima victorie. Misiunea nu este un tocmai ușoară. Gorjencele vor avea în față o echipă solidă, cu un stil de joc aparte, care le-a suprins în tur pe fetele lui Andrieș. Centrul Alexandra Gavrilă spune că ea și colegele sale și-au învățat lecția după meciul tur și acum sunt gata să se lupte cu nordicele. Maria Gavrilă, coordonatorul de joc de la CSM Târgu Jiu, este convinsă că echipa noastră, cu atitudinea potrivită, poate obține primul succes în grupe. 

Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă, CSM Târgu Jiu: ”Sperăm să facem un meci bun. Cred că am învățat ceva din turul pe care l-am jucat acolo, în Norvegia. Au un stil de joc pe care noi nu îl regăsim aici, în liga națională, și ne-au surprins. Cred că fiecare dintre noi a avut de învățat câte ceva din partida tur și sperăm să nu mai începem meciul atât de prost. Orice echipă poate fi învinsă, doar că trebuie să jucăm cu cap un astfel de meci, dar și cu inima”.

EHF EUROPEAN LEAGUE
SEZON 2023-2024
GRUPA D / ETAPA 4
SÂMBĂTĂ 3 FEBRUARIE 2024 ORA 17.00

SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
CSM TÂRGU JIU – SOLA HK(NORVEGIA)

Comment here