EHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN 2023-2024Handbal

EHF European League, Etapa 3. CSM Târgu Jiu, un nou duel european în acest weekend. Sâmbătă, 20 ianuarie, ora 19.00: Sola HK – CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a plecat spre Stavanger, Norvegia, pentru un nou duel european. Sâmbătă, 20 ianuarie, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va confrunta cu Sola HK. Meciul contează pentru etapa a 3-a din EHF European League Woman, sezonul 2023-2024. Gorjencele merg cu gândul a obține prima victorie în grupele EHF. ”Urmează o deplasare destul de lungă, dar mergem acolo să jucăm. Ne dorim să câștigăm primul meci din grupele EHF”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei din Norvegia, Bianca Ștefania Chiriță. 

*Meciul va fi transmis în direct de DigiSport 4, Prima Sport 4 și Orange Sport 3.

La doar trei zile distanță de intensul duel cu Dunărea Brăila, CSM Târgu Jiu își continuă în acest weekend seria meciurilor europene, cu o deplasare în nordul Europei, la Stavanger, pentru duelul cu norvegiencele de la Sola HK. După ce au avut o cu totul altă exprimare în teren, în partida cu Brăila, mult peste prestația cu Malaga, handbalistele lui Liviu Andrieș sunt mai încrezătoare în forțele lor de a obține un rezultat pozitiv în Norvegia. Deși va avea parte de o deplasare lungă și dificilă, pivotul Bianca Ștefania Chiriță spune că ea și colegele sale merg în Norvegia cu dorința de a obține primul succes din grupă.

Bianca Ștefania Chiriță, CSM Târgu Jiu: ”Urmează o deplasare destul de lungă, dar mergem acolo să jucăm. Ne dorim să câștigăm primul meci din EHF. Le-am urmărit pe cele de Sola și aleargă foarte mult, dar noi trebuie să jucăm cât mai bine și să demonstrăm că ne merităm locul în această competiție.

CSM Târgu Jiu va avea parte de o susținere masivă în Norvegia. În tribunele din Idrettshall, gorjencele vor fi încurajate de o galerie numeroasă, formată din români stabiliți în Norvegia, dar și suporteri veniți din țară.

Bianca Ștefania Chiriță, CSM Târgu Jiu: ”Suntem fericite că avem susținere. Este foarte important pentru noi că avem susținere atât acasă, cât și în deplasare. Publicul a fost al 8-lea jucător pentru noi și ne-au ridicat atunci când am fost jos și sperăm să le facem o bucurie. Sper să-i facem mândri pe suporterii care vor fi alături de noi și pe această cale țin să le mulțumesc”.

EHF EUROPEAN LEAGUE
GRUPA D / ETAPA 3
SÂMBĂTĂ, 20 IANUARIE 2024, ORA 19.00
NORVEGIA, STAVANGER IDRETTSHALL
SOLA HK – CSM TÂRGU JIU
*LIVE DIGISPORT 4, PRIMA SPORT 4 ȘI ORANGE SPORT 3

Comment here