Handbal

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu s-a reunit miercuri, 1 iulie, în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2020-2021

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu s-a reunit miercuri, 1 iulie, în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2020-2021.

11 jucătoare care au activat și sezonul trecut s-au prezentat la reunirea de la Stadionul Municipal: Valentina Toader, Madalina Olariu, Andreea Olariu, Bianca Stanca, Bianca Ștefania Chiriță, Ana Maria Diaconescu, Alina Ciuchiatu, Andreea Rotaru, Ira Zinatullina, Gabriela Frunză și Cristina Georgiana Predoi.

La reunire a fost prezentă și noua achiziție a CSM-ului, Sara Abed. Evoluează pe postul de portar și vine de la HC Zalău.

La nivelul băncii tehnice, echipa va fi antrenată în continuare de Liviu Andrieș, iar din acest sezon a fost cooptat ca antrenor secund, Andrei Enache. Pe lângă cei doi antrenori ai echipei, la reunire a participat și șeful secției de handbal a CSM, Dan Ilieș, dar și directorul clubului, Robert Bălăeț, care le-au transmis cateva mesaje fetelor cu privire la obiectivele clubului pentru viitorul sezon.

La prima întâlnire, înainte de relauarea pregătirilor, atât jucătoarele cât și staff-ul clubului au respectat regulile impuse de actuala situație medicală. Handbalistele și antrenorii au purtat masca de protecție. În plus au fost respectate și măsurile de distanțare fizică.

Handbalistele vor începe de pe 2 iulie antrenamentele. Ele vor face pregătire fizică în următoarele zile pentru reacomodare la efort pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Comment here