Handbal

Handbalistele senioare încep antrenamentele. Liviu Andrieş: Ne dorim mai mult de la noul sezon

Antrenorul Liviu Andrieș a sunat pe 1 iulie adunarea pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu. De pe 2 iulie, după o perioadă de pauză forțată și foarte lungă, cei doi antrenori, Liviu Andrieș și Andrei Enache încep pregătirea pentru noul sezon.

Echipa va începe pregătirea noului sezon cu antrenamente de readaptare a organismului la efort pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Pe lângă nucleul de jucătoare care au evoluat și în sezonul trecut la CSM, Liviu Andrieș așteaptă și întăriri pentru viitorul sezon. Clubul condus de Robert Bălăeț se află însă în tratative cu mai multe jucătoare, iar tehnicianul Liviu Andrieș le așteaptă în zilele următoare pentru a le testa din punct de vedere fizic și dacă acestea corespund cerințelor să se pună la punct și transferulor lor la echipa gorjeană.

CSM  a parafat deja un transfer, cel al Sarei Abed. Noul portar al CSM Târgu Jiu vine din Liga Florilor, de la HC Zalău.

Antrenorul și-a convocat handbalistele joi dimineață, la Stadionul Municipal, pentru prima ședință de pregătire a sezonului 2020-2021. Liviu Andrieș le-a transmis handbalistelor că CSM Târgu Jiu are planuri mari pentru noul sezon.

Vox Liviu Andries pregatire  02:10 – 03:17 + 03:27 -04:15 + 05:01 – 05:10

Liviu Andrieș a explicat și cum vor decurge pentru început antrenamentele pe stadion, în aer liber,  în condiţii de siguranţă, în conformitate cu măsurilor impuse prin ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății.

Comment here