BaschetJuniori

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Târgu Jiu a încheiat Turneul 2 de la Târgu Mureş

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Târgu Jiu, grupa nou înființată în cadrul secţiei de baschet a clubului gorjean, a încheiat turneul de la Târgu Mureş, fără victorie. În Turneul 2 din cadrul Grupei D, CSM Târgu Jiu U14 Masculin s-a confruntat cu ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș, LPS 1 Târgu Mureş și CSS Târgu Jiu.

Tinerii baschetbalişti gorjeni, antrenaţi de Răzvan Bratoloveanu, au participat, timp de două zile, în 26 şi 27 noiembrie, la Turneul 2 din Grupa D, turneu disputat în Ardeal, la Târgu Mureş. Micuţii baschetbalişti au pierdut toate cele trei confruntări, dar Răzvan Bratoloveanu este convins că echipa pe care o antrenează a înregistrat un uşor progres faţă de turneul de debut. Tânărul antrenor gorjean a pus rezultatele obţinute de elevii săi pe lipsa de experienţă, aceştia participând la doar al doilea lor turneu oficial, însă a ţinut să scoată în evidenţă dăruirea şi ambiţia elevilor la fiecare partidă.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor CSM Târgu Jiu U14 baschet masculin: „În primul rând mă bucur că suntem toţi sănătoşi şi că nu s-a accidentat nimeni, iar băieţii s-au putut bucura de 3 meciuri în compania unor adversari puternici şi cu experienţă în campionatul naţional de juniori. Pentru noi a fost doar al doilea turneu împreună şi se vede că suntem la început de drum, nu avem experienţa meciurilor în campionat, dar s-a vazut că băieţii îşi doresc şi au ambiţie. Ceea ce m-a interesat la acest turneu a fost să facem un pas oricât de mic în faţă, adică să ne îmbunătăţim de la meci la meci, şi după părerea mea am reuşit asta. Vom munci în continuare pe parcursul acestui sezon pentru că toţi ne dorim să vină şi rezultatele favorabile”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Rareș Plăstoi, Arin Plăstoi, David Scrădeanu, Radu Alexandru Popescu, Darius Anuța, Lucian Toma, Patrick Logăscu, Robert Daniel Andrei, Robert Isvoranu, Rareş Sgondea, Vladimir Gugea, Alexandru Diaconu. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

Rezultate CSM Târgu Jiu: 

Campionatul Național Juniori U14
Grupa D – Turneu 2 / Sala LPS Târgu Mureș
26.11. Ora 18.30 CSM Târgu Jiu – CSS Târgu Jiu 25-123
27.11. Ora 09.00 CSM Târgu Jiu – ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș 25-82
27.11  Ora 16.30 CSM Târgu Jiu – LPS 1 Târgu Mureș 23-103

 

 

 

 

Comment here