BaschetJuniori

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu a încheiat Campionatul Național pe locul 4! FELICITĂRI CSM TÂRGU JIU!

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu a încheiat Campionatul Național pe locul 4! Echipa pregătită de Laurențiu Răuț și-a atins obiectivul de a terminat sezonul în primele patru echipe din țără! ”Suntem bucuroși că ne-am atins obiectivul propus, acela de a termina în primele patru echipe din țară. Vreau să felicit fetele pentru tot ce au realizat în acest sezon”, a declarat antrenorul Laurenţiu Răuţ, la finalul turneului disputat săptămâna aceasta la Alexandria. Iulia Rădulea, extrema CSM Târgu Jiu, a fost printre cele mai bune jucătoare de la Turneul Final, fiind inclusă în Best 5-ul turneului.

Calificată la Turneul Final, între cele mai bune 8 echipe din ţără la această categorie de vârstă, echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Laurenţiu Răuţ, a reușit să încheie campionatul în primele patru echipe din țără! O nouă performanță obținută de baschetbalistele pregătite de Laurențiu Răuț. După ce anul trecut au terminat pe un onorabil loc 5 la nivel național la categoria de vârstă U13, anul acesta gorjencele au ajuns în careul de ași din Campionatul Național U14.

În finala mică de duminică, 5 martie, gorjencele s-au luptat pentru medaliile de bronz, dar au pierdut în fața echipei Dan Dacian București, scor 28-36. Laurențiu Răuț crede că echipa sa putea obține chiar mai mult de la acest turneu. Antrenorul gorjean și-a felicitat jucătoarele pentru performanța obținută și le-a mulțumit părinților pentru susținere.

Laurențiu Răuț, antrenor Grupa U14 CSM Târgu Jiu: ”S-a încheiat și Turneul Final, și suntem bucuroși că ne-am atins obiectivul propus, dar în același timp sunt și puțin dezamăgit, pentru că, din punctul meu de vedere, eu cred că puteam mai mult de atât. Analizând meciurile am constatat că suntem într-o reală creștere față de anul trecut și asta ne dă mare încredere pe viitor. Dacă din punct de vedere defensiv stăm destul de bine, mai avem ceva de muncă la capitolul ofensiv, la încredere și la atitudine, dar toate astea cu munca și răbdare le vom îmbunătăți. Vreau să felicit fetele pentru tot ce au realizat în acest sezon, și mai vreau să le mulțumesc părinților, care au fost in număr mare alături de noi, dar și tuturor celor care ne-au ajutat și susținut”.

CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Iulia Bâtoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Maria Zamfirescu Rădulea, Carla Deaconu, Alexia Dană, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Miruna Bălășoiu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

Campionatul Național Junioare U14
TURNEUL FINAL
Alexandria, Sala Sporturilor
1-5 MARTIE 2023

PROGRAM MECIURI CSM TÂRGU JIU
GRUPA 2A
Alexandria, Sala Sporturilor
Miercuri, 1 martie 2023, Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București 58-48
Joi, 2 martie 2023, Ora 10.00
CSM Târgu Jiu – CSS Sibiu 78-20
Vineri, 3 martie 2023, Ora 10.00
CSM Târgu Jiu – ACS Dan Dacian București 51-65
SEMIFINALĂ
Sâmbătă, 4 martie, Ora 17.00
CSM Târgu Jiu – ACS Rookies Oradea 34-59
FINALA MICĂ
Duminică, 5 martie, Ora 14.00
CSM Târgu Jiu – ACS Dan Dacian Bucureşti 28-36

Rookies Oradea este noua campioană națională a României la categoria U14 Feminin. Rookies a trecut în finală de CSS Alexandria, scor 88-56.

CLASAMENT FINAL U14 FEMININ

1. Rookies Oradea
2. CSS Alexandria
3. Dan Dacian București
4. CSM Târgu Jiu
5. Smart Basketball Team Cluj-Napoca
6. Olimpia București
7. Sepsi Sfântu Gheorghe
8. CSS Sibiu

Comment here