Handbal

Divizia A / Seria B / TURNEUL 3/ Liviu Andrieş: Sper să ne trecem în clasament încă trei victorii

CSM Târgu Jiu şi-a trasat un obiectiv clar pentru turneul 3 din Seria B a Diviziei A, victorii pe linie. Echipa antrenată de Liviu Andrieş va juca la acest turneu cu CSU Reşiţa, Gloria Bistriţa şi CNE Sf. Gheorghe.

Liviu Andrieş îşi doreşte ca echipa pe care o antrenează să-şi treacă în cont încă trei victorii. Chiar dacă echipa sa a obţinut victorii pe linie la turneul 2, antrenorul gorjean a fost uşor nemulţumit de jocul prestat de elevele sale. Liviu Andrieş vrea ca la turneul 3, jocul echipei să arate mult mai bine.

Liviu Andrieş: Urmează turneul 3 în care vom întâlni echipele din Reșița, Bistrița și Sf. Gheorghe. Sunt echipe cu jucătoare tinere, de valoare, și care au calitate. Sper ca jocul nostru să fie mult mai concludent și inspirat în comparație cu turneul trecut. Sper să ne trecem în clasament încă trei victorii, îndreptându-ne cu pași mari spre turneul de baraj.

Antrenorul gorjean nu se poate baza la acest turneu pe Cristina Georgiana Predoi şi Ana Maria Diaconescu, ambele accidentate. Şi ucrainianca Anna Ivanenko, recent venită la echipă, va absenta de la acest turneu, din motive personale, ea fiind învoită de conducerea clubului.

Lotul de jucătoare pe care Liviu Andrieş îl are la dispoziţie, dar şi staff-ul tehnic au efectuat testele obligatorii înainte de turneu şi toată lumea este aptă din punct de vedere medical pentru acest turneu.

Programul meciurilor:

DIVIZIA A / SERIA B / TURNEU 3 /
5-7 MARTIE 2021
TÂRGU JIU – SALA SPORTURILOR

VINERI 5 MARTIE 2021

11.00 Gloria Bistriţa – CSU Timişoara
13.40 CSU Oradea – CSM Deva
16.20 CSM Târgu Jiu – CSU Reşiţa
CNE Sfântu Gheorghe – stă

SÂMBĂTĂ 6 MARTIE 2021

11.00 CSM Târgu Jiu – Gloria Bistriţa
13.40 CSU Timişoara – CNE Sf.Ghe.
16.20 CSM Deva – CSU Reşiţa
CSU Oradea – stă

DUMINICĂ 7 MARTIE 2021

11.00 CSU Reşiţa – CSU Oradea
13.40 Gloria Bistriţa – CSM Deva
16.20 CSM Târgu Jiu – CNE Sf.Ghe.
CSU Timişoara – stă

CLASAMENT

Loc.EchipaMP
1.CSM Târgu-Jiu721
2.CSM Deva615
3.CS Gloria Bistrița715
4.CSU Oradea79
5.CSU Reşiţa74
6.CSM Timişoara74
7.CNE Sf. Gheorghe72

Comment here