Handbal

Divizia A / Seria B / TURNEUL 3 / Dan Ilieș: Am încredere că CSM Târgu Jiu se va impune și la acest turneu

CSM Târgu Jiu va fi din nou gazdă pentru un turneu din cadrul Serie B a Diviziei A. În perioada 5-7 martie, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu au loc partidele turneului 3 din această serie. Liderul seriei, CSM Târgu Jiu va juca cu CSU Reşiţa, Gloria Bistriţa şi CNE Sf. Gheorghe.

Dan Ilieș, expert sportiv, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu, este convins că formația antrenată de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va impune și la acest turneu.

Dan Ilieș: Ne bucurăm foarte mult că turneul 3 din Seria B a Diviziei A se desfășoară tot în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, după ce am organizat și turneul 2. Acest lucru ne onorează, dar ne și obligă să fim o gazdă bună și să oferim cele mai bune condiții echipelor participante, pentru că turneul se întinde pe o perioadă de trei zile cu câte trei jocuri în fiecare zi. CSM Târgu Jiu va disputa trei partide la acest turneu. Vom întâlni formații ce practică un handbal de calitate, și aici mă refer la Gloria Bistriţa, o echipă care are în componență jucătoare care au trecut prin Liga Florilor, dar și la CSU Reșița şi CNE Sf. Gheorghe, echipe extrem de ambițioase. Vom avea trei jocuri care le vor pune din nou la încercare pe fetele noastre. Eu am încredere că CSM Târgu Jiu se va impune și la acest turneu. Le doresc să fie sănătoase, să joace cu determinare și să se bucure de handbal.

Comment here