Handbal

Divizia A, Seria B / Sâmbătă, 5 februarie, ora 13.00 / CSM Târgu Jiu – CSU Reşiţa / Liviu Andrieş: „Trebuie să câștigăm meciul, pentru a ne consolida poziția de lider”

CSM Târgu Jiu vrea să încheie turul de campionat cu o victorie. Liderul CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu în compania echipei CSU Reşiţa. Meciul handbalistelor senioare, pregătite de Liviu Andrieş şi Andrei Enache, contează pentru etapa a-13-a a Seriei B din Divizia A şi este programat sâmbătă, 5 februarie, de la ora 13.00. 

După victoria extrem de importantă din etapa trecută, de pe terenul Gloriei Bistriţa, scor 33-31, CSM Târgu Jiu revine în Sala Sporturilor pentru confruntarea cu echipa din Reşiţa. Pentru gorjence cuvântul de ordine în vestiar este victoria, mai ales că evolueză pe teren propriu, dar şi pentru a-şi consolida poziţia de lider la finalul turului. Moralul echipei este la cote ridicate după parcursul excelent din acest tur de campionat, dar Liviu Andrieş le cere elevelor sale concentrare maximă şi la acest meci, pentru a-şi trece în cont încă 3 puncte în clasament. Liviu Andrieş nu este scutit însă de probleme. Cea mai bună jucătoare a CSM Târgu Jiu în meciul de la Bistriţa, Ira Zinatullina, va lipsi la partida cu Reşiţa. Zinatullina, principala marcatoare a grupării gorjene în actuala ediţie de campionat, nu va putea juca cu Reşiţa din cauza unei accidentări. 

Liviu Andrieş, antrenor CSM Târgu Jiu: „Este un meci pe care trebuie să-l tratăm cu seriozitate. Venim după o victorie destul de importantă pentru moralul echipei și trebuie să câștigăm meciul și să adăugăm încă 3 puncte în clasament, pentru a ne consolida poziția de lider. De aceea trebuie să jucăm cu determinare, la fel cum am jucat și etapa trecută. Din păcate, la meciul de la Bistrița, am pierdut-o pe Ira Zinatullina. A făcut o entorsă destul de serioasă, însă celelalte fete sunt motivate și sunt convins că vom câștiga meciul”.

CSM Târgu Jiu este liderul Seriei B. Gorjencele au punctaj maxim, 30 de puncte, după 10 victorii consecutive. CSU Reşiţa, adversarul de sâmbătă al echipei noastre, ocupă locul 6 în clasament. Reşiţencele au strâns 14 puncte după 10 meciuri.

Comment here