Handbal

Divizia A, Seria B, Etapa 8 / Duminică, 7 noiembrie, ora 12.00 / U Cluj Napoca – CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu s-a deplasat în Ardeal, la Cluj Napoca, pentru unul dintre cele mai importante meciuri din actuala ediţie de campionat. În etapa a-8-a din Divizia A, Seria B, formaţia pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache se va confrunta duminică, 7 noiembrie, de la ora 12.00, cu U Cluj Napoca. La CSM Târgu Jiu este aşteptată să debuteze şi noua achiziţie a grupării gorjene, extrema dreaptă, Florenţa Ilie.

Duminică la prânz, în Sala „Horia Demian” din Cluj Napoca, se confruntă două echipe care au plecat la drum în actualul sezon cu acelaşi obiectiv, promovarea în Liga Florilor. După şapte etape scurse din campionat, U Cluj este pe locul 2 cu 15 puncte din 6 meciuri. Clujencele şi-au trecut în cont 5 victorii şi o înfângere, în timp ce gorjencele, care sunt pe locul 3, sunt neînvinse şi au 5 victorii din 5 meciuri. Cele două sunt despărțite în clasament doar de golaveraj, capitol la care, clujencele stau mai bine în acest moment. U Cluj și CSM se întâlnesc acum în meci direct, iar fiecare punct obţinut în confruntările directe poate cântări decisiv în economia finală a clasamentului. În timp ce formaţia gazdă îşi doreşte să revină în Liga Florilor, tânăra echipa din oraşul lui Brâncuşi îşi doreşte să ajungă, în premieră, pe prima scenă a handbalului românesc. Campionatul este însă lung şi se pot întâmpla multe până la final, şi chiar dacă nu este un meci capital pentru promovare, fără îndoială este un meci extrem de important pentru ambele echipe. Ne aşteptăm la o partidă viu disputată şi sperăm ca la final, gorjencele să îşi treacă în cont încă o victorie.

Liviu Andrieș nu se poate baza la acest meci pe Anna Ivanenko, Pal Ceandani şi Mihaela Obedeanu, accidentate. În schimb, la CSM Târgu Jiu este aşteptată să debuteze noua achiziţie a grupării gorjene, extrema dreaptă, Florenţa Ilie.

Înaintea de plecarea spre Cluj, Liviu Andrieș a prefațat confruntarea cu echipa ardeleană, principala contracandidată la promovare. Iată ce a declarat antrenorul gorjean.

 

Comment here