Handbal

Divizia A, Seria B, Etapa 25 / Miercuri, 25 mai, ora 17.00 / CSM Târgu Jiu – Gloria Bistrița II / Florenţa Ilie: „Îmi doresc să veniţi în număr cât mai mare la ultimul meci de acasă din acest sezon și să ne bucurăm împreună de o noua victorie”

Handbalistele CSM Târgu Jiu, pregătite de asaltul final din Seria B a Diviziei A. Miercuri, 25 mai, jucătoarele formaţiei din Târgu Jiu ţintesc o nouă victorie în campionat. CSM Târgu Jiu întâlneşte Gloria Bistriţa II, într-un meci care contează pentru etapa a-25-a şi care este programat să înceapă la ora 17.00. Pregătită de îndeplinirea acestui obiectiv este şi Florenţa Ilie. ”Ne dorim să terminăm acest sezon fără înfrângere și să facem un sezon perfect”, ne-a declarat extrema echipei gorjene, care ne-a acordat un scurt interviu înainte de partida cu Gloria Bistriţa II. 

Cu promovarea deja rezolvată, jucătoarele lui Liviu Andrieş şi Andrei Enache mai au de rezolvat un obiectiv: vor să încheie campionatul cu victorii pe linie. Florenţa Ilie este convinsă că CSM Târgu Jiu îşi va îndeplini şi acest obiectiv. Florenţa a venit la Târgu Jiu cu gândul de a pune umărul la promovarea echipei în Liga Florilor. S-a integrat rapid şi a contribuit din plin la realizarea acestei performanţe. 

Florenţa, vine şi ultimul meci acasă din acest sezon. Promovarea este rezolvată. Voi însă sunteţi hotărâte să terminaţi cu victorii pe linie.

Florenţa Ilie: Într-adevăr, este ultimul meci pe care îl jucăm acasă, şi e clar că ne dorim să terminăm acest sezon fără înfrângere și să facem un sezon perfect. Cât despre meciul cu Bistrița, vă asigurăm că vom intra pe teren la fel de motivate ca și în meciurile de până acum.

Cum vezi confruntarea cu Bistriţa? Care ar fi atuurile voastre?

Florenţa Ilie: Cred că va fi un meci tare, echipa din Bistrița are jucătoare de perspectivă, care sunt promovate și la prima echipă. În ceea ce ne priveşte pe noi, eu zic că am adunat câteva atuuri în acest sezon și aici vorbim în primul rând de omogenitatea grupului și de nucleul solid pe care le-am creat, în plus şi experiența acumulată, care sunt sigură că şi-a spus cuvântul în anumite momente cheie ale meciurilor, dar mă opresc aici, pentru că restul rămâne în interiorul echipei.

Cum a fost pentru tine acest campionat?

Florenţa Ilie: Pot spune că a fost un campionat foarte bun pentru mine, sunt extrem de fericită că m-am alăturat acestui proiect și încă odata vreau să le mulțumesc tuturor membrilor din familia CSM Târgu Jiu, care m-au integrat atât de repede în echipă. Cât despre mine, cred că nu se mai pot spune multe, am promovat în Liga Florilor, obiectivul pe care ni l-am propus cu toții, fiecare ne-am pus amprenta asupra acestui sezon.

Un mesaj pentru suporteri la final de campionat. 

Florenţa Ilie: Vă mulțumesc din suflet pentru toate aplauzele și pentru toată susținerea pe care ne-ați oferit-o. Îmi doresc să veniţi în număr cât mai mare la ultimul meci de acasă din acest sezon și să ne bucurăm împreună de o noua victorie. Sunteți minunați! HAI CSM!

După confruntarea cu Gloria Bistriţa II, CSM Târgu Jiu va disputa meciul din ultima etapă în deplasare, pe terenul echipei CSU Reşiţa. Partida este programată pentru vineri, 27 mai, de la ora 12.00.

Comment here