Handbal

Divizia A, Seria B, Etapa 25 / Miercuri, 25 mai, ora 17.00 / CSM Târgu Jiu – Gloria Bistrița II / Ira Zinatullina: ”Suntem motivate și vrem victoria în acest ultim meci de pe teren propriu”

După o perioadă de pauză, echipa de senioare a CSM Târgu Jiu revine pe parchetul Sălii Sporturilor pentru ultimul meci acasă din acest sezon. Promovată în Liga Florilor, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache vrea să se despartă de liga secundă cu victorii pe linie. Adversara grupării gorjene este Gloria Bistrița II, iar meciul este programat pentru miercuri, 25 mai, de la ora 17. Partida contează pentru etapa a-25-a din Divizia A, Seria B. ”Suntem motivate și vrem victoria în acest ultim meci de pe teren propriu”, a anunțat una dintre cele mai bune jucătoare din lotul grupării gorjene, Ira Zinatullina.

CSM Târgu Jiu este neînvinsă în acest campionat din Divizia A. Fetele noastre au avut un parcurs de senzație în acest campionat, pe care l-au controlat autoritar și-au strâns 18 victorii consecutive! La această performanță a contribuit din plin și Ira Zinatullina, una dintre cele mai bune jucătoare din lotul CSM Târgu Jiu. Cu execuții în forță de pe semicerc, interul formației noastre a înclinat de nenumărate ori decisiv balanța în favoarea echipei din Târgu Jiu. Iubită și apreciată de publicul târgujian, jucătoarea din Ucraina și-a felicitat colegele pentru munca pe care au depus-o pe parcursul acestei ediții de campionat, efort răsplătit cu o promovare istorică pentru clubul gorjean în elita handbalului românesc. Ira face și un apel către fanii echipei să vină la sală pentru a le susține în meciul contra ardelencelor de la Bistrița. Chiar dacă sunt deja promovate în Liga Florilor, Ira Zinatullina ne-a declarat că atât ea, cât și colegele sale tratează cu maximă seriozitate meciul cu Gloria Bistrița pentru a adăuga o nouă victorie în clasament.

Ira Zinatullina, CSM Târgu Jiu: ”A fost un sezon foarte încărcat, în care ne-am luptat în fiecare meci și am reușit să ne îndeplinim obiectivul, promovarea în Liga Florilor. Și pe aceasta cale vreau să le felicit pe colegele mele pentru munca depusă împreună! În ceea ce privește ultimul meci acasă, cu Bistrița, pentru care noi ne-am pregătit foarte bine. Suntem motivate și vom trata meciul cu maximă seriozitate, așa cum am tratat fiecare meci din acest campionat. Ne dorim ca din această ultimă partidă, de pe teren propriu, să ieșim învingătoare. Așteptăm suporterii alături de noi, să fie în număr cât mai mare în Sala Sporturilor, să ne susțină la meciul cu Bistrița”.

DIVIZIA A SERIA B 
ETAPA 25
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Miercuri 25 mai 2022 Ora 17.00 
CSM Târgu Jiu – Gloria Bistrița II

Comment here